yeni insignianın fotoları geldi :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ulas79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ulas79

Profesör
433
46
yeni-opel-insignia-resim-4.jpg

yeni-opel-insignia-resim-1.jpg

yeni-opel-insignia-resim-3.jpg

yeni-opel-insignia-resim-2.jpg

yeni-opel-insignia-resim-5.jpg

yeni-opel-insignia-resim-6.jpg

yeni-opel-insignia-resim-7.jpg

yeni-opel-insignia-resim-8.jpg

yeni-opel-insignia-resim-9.jpg

yeni-opel-insignia-resim-10.jpg

3-5 saniye evvel ben de bir sitede gördüm bu fotoları. Hatta forumla paylaşmayı düşünüyordum ki tam zamanında bir başlık olmuş.
Aracı ciddi beğendim. Hele şu liftback tarzı tasarımı gerçekten elit duruyor. Merakla beklediğim araçlardan biri yalnız ülke bu haldeyken, ötv bu noktalara gelmişken almak hayal.

Yalan yok görünce bi hass. çektim jilet gibi olmuş be. station olan efsane.
Ama bize gelince büyük ihtimal 1.6 CDTi Otomatik Cosmo 140-150 bandında olur.

Hatları çizgileri çok güzel olmuş, siyah renk çok yakışmış araca, jantlarda çok efsane baya al benisi var.

Ah ulan be.. 150 kağıt nedir ortadan motorlu araba mı alıyoruz, keşke çok param olsa da 2.0 TSI olanı şehir otomobilim olarak alabilsem.

sedan olanın çamurlukta opc yazıyor teknik detayları belli mi onun?

Bu resimdeki grand sport versiyonu 2.0 250 bg 4x4 8 ileri otomatik ile çıkacak piyasaya bide yeni motor olarak eski 1.4 140lığı 1.5 160 bg yapmışlar ama onda 6 ileri tork konvertörlüyü güncellemişler sadece :( onunla Türkiye'ye satar boyut olarak şimdikinden 5 cm,dingil mesafesi de 9cm,genişliği 1 cm büyümüş tavanda 1cm alçalmış bide bunu büyümeyi yaparken 170 kilo hafiflemiş eğer altyapıdan kaçmayarak yaptılarsa müthiş bir mühendislik var. Tip olarak ama Buick Lacrosse benzemiş (Opel in amerika ve çindeki e segmenti arabası denebilir) içi de ona benzeyecek büyük olasılık. Fiyat olarak 150 bulacağını sanmıyorum abartı doldurursak olur ne kadar eski olsa da şuan 1.6 dizel cosmo 120k fiyatı var aynı pakette bu da 135k filan gelir en fazla (bu euro sabiti ile çünkü araba martta filan tanıtılacak)

2017-Buick-LaCrosse-101-876x535.jpg

2017-Buick-LaCrosse-104-876x535.jpg

2017-Buick-LaCrosse-135-876x535.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...