sw çoook güzel duruyor be valla sedandan güzel
 sw çoook güzel duruyor be valla sedandan güzelSw ciddi güzel duruyor, ama sedanı da aslında çok güzel. Renginin siyah olması tüm hatlarını kapamış. Daha açık renklerle baktığımızda eminim o da çok güzel görünecektirohhhh gemi gibi maşallahsw çoook güzel duruyor be valla sedandan güzel

valla bilemiyorum sw ile hayallere daldım ben çoktanSw ciddi güzel duruyor, ama sedanı da aslında çok güzel. Renginin siyah olması tüm hatlarını kapamış. Daha açık renklerle baktığımızda eminim o da çok güzel görünecektir

Sw medeniyettirvalla bilemiyorum sw ile hayallere daldım ben çoktan
 Paramız olsa da alsak
 Paramız olsa da alsak 

sedan olanın çamurlukta opc yazıyor teknik detayları belli mi onun?
 onunla Türkiye'ye satar boyut olarak şimdikinden 5 cm,dingil mesafesi de 9cm,genişliği 1 cm büyümüş tavanda 1cm alçalmış bide bunu büyümeyi yaparken 170 kilo hafiflemiş eğer altyapıdan kaçmayarak yaptılarsa müthiş bir mühendislik var. Tip olarak ama Buick Lacrosse benzemiş (Opel in amerika ve çindeki e segmenti arabası denebilir) içi de ona benzeyecek büyük olasılık. Fiyat olarak 150 bulacağını sanmıyorum abartı doldurursak olur ne kadar eski olsa da şuan 1.6 dizel cosmo 120k fiyatı var aynı pakette bu da 135k filan gelir en fazla  (bu euro sabiti ile çünkü araba martta filan tanıtılacak)
  onunla Türkiye'ye satar boyut olarak şimdikinden 5 cm,dingil mesafesi de 9cm,genişliği 1 cm büyümüş tavanda 1cm alçalmış bide bunu büyümeyi yaparken 170 kilo hafiflemiş eğer altyapıdan kaçmayarak yaptılarsa müthiş bir mühendislik var. Tip olarak ama Buick Lacrosse benzemiş (Opel in amerika ve çindeki e segmenti arabası denebilir) içi de ona benzeyecek büyük olasılık. Fiyat olarak 150 bulacağını sanmıyorum abartı doldurursak olur ne kadar eski olsa da şuan 1.6 dizel cosmo 120k fiyatı var aynı pakette bu da 135k filan gelir en fazla  (bu euro sabiti ile çünkü araba martta filan tanıtılacak) 

Volvo S90'a benzeten bi tek benmiyim ? Araç mükemmel olmuş.