Sedan aracı arkası hariç oldukça beğnedim. Station da ise yan tarafdan arka farlara kadar uzayan krom çıtayı pek begenmedim onun dışında su gibi. Bakalım iç mekanı nasıl ve fiyatlar ne olacak.
OPC paket o, normalleri biraz daha farklılık göstericek tabi ama genel hatlarıyla benzer olursedan olanın çamurlukta opc yazıyor teknik detayları belli mi onun?
Opc paket bu yalnız hocam bunu zor görürüz gibime geliyor.Olmuş, harbiden olmuş. Kaliper de yakıyor.
![]()
opel opc lerinde brembo fren ve recaro koltuklar kullanır şuanki opc insigniadada böyle opc astradada ve opc corsa dadaBrembo mu la o
Baltalı ilah gibi olmayayım da, sanki diğerlerini her köşe başında göreceğiz..Opc paket bu yalnız hocam bunu zor görürüz gibime geliyor.![]()
Ben kıbrıstayım 1000 arabadan 2 si opeldir anca insignia görünce vay bee diyorum zatenBaltalı ilah gibi olmayayım da, sanki diğerlerini her köşe başında göreceğiz..Bakıyoruz buradan, bayağı güzelmiş valla diyoruz geçiyoruz işte
![]()
Cenevre otomobil fuarında tanıtalacak diye biliyordum hızlı olmuş. İç mekan lacrosse benzeyecek bencehttp://www.motor1.com/news/130416/2017-opel-insignia-online-debut/
Yarın tanıtılıyor. Bakalım iç mekanı nasılmış?