Yeni jettanın ilk resmî görüntüleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ulas79

Profesör
8 Eyl 2016
433
724
1,695
45
Aydın /Kuşadası
Yeni VW Jetta tamamen kamuflajsız görüntülendi




VW'in Meksika'da üretilen C Segmenti Sedan modeli Jetta, yakın bir zaman sonra yapılacak tanıtımı öncesinde tamamen kamuflajsız olarak görüntülendi. Zaten büyük olan boyutları daha da büyüyen ve oldukça iri bir görünüme sahip olan model, abisi Passat'a oldukça benzer bir ön tasarıma sahip olmasıyla dikkat çekiyor.

Yeni VW Jetta resmi çizimi
Diğer taraftan aracın yan tasarımı hem yerini aldığı modelden hem de abisinden daha farklı bir görünüme sahip. Ancak özellikle arka kısmın yan görünümü Skoda Superb'i anımsatıyor. VW'in birçok modelinde farklı ölçülerle kullandığı MQB platformuna sahip olacak olan modelin motor ve şanzıman seçeneklerini ise tahmin etmek oldukça kolay. 1.0lt turbo-benzin 115ps motor ile başlayan seri, 1.5lt turbo-benzin 130ps ve 150ps motorlar ile devam edecektir. Ayrıca bir türlü kullanılmaya başlanamayan 1.5lt 120ps turbo-dizel motor yerine ilk başlarda halen birçok VW Grubu aracında kullanılan 1.6lt hacmine sahip 120ps gücündeki turbo-dizel motor kullanılabilir. Ayrıca bu motorların tümünün 6 ileri manuel ve 7 ileri DSG şanzıman ile kullanılması da kesin diyebiliriz.
Modelin ülkemize 2018 yılı ilk çeyreğide gelmesini bekliyoruz ve fiyatı da %5-%7 oranında artabilir. Meksika'da üretilmesinin de etkisi ile avantajlı bir fiyata sahip olan Jetta, ülkemizde diğer VW modellerinin aksine daha makul fiyatlarla satılıyor. Üstelik Meksika'dan gelen araçlara özel ek bir vergi olmasına rağmen.







http://www.sekizsilindir.com/2017/08/yeni-vw-jetta-2018-ne-zaman.html?m=0
 

Koraykaya

Koray
İcracı
4 Kas 2016
1,977
6,025
5,270
Didim
Marka
Dacia
Aracın platformu aynı motor şanzumanı aynı bi tek dış tasarımını değiştirip yeni ürünmüş gibi piyasaya sürüp fiyat yükseltmekten başka bir şey değil gibi duruyor
 

rosel

Profesör
Destekçi
11 Eyl 2016
620
956
2,270
Marka
BMC
Jetta demişler buna ama bu bildiğin Audi A4...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım