Yeni jettanon ilk testi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ulas79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben sürmedim, Otopark testinde A3 için bahsedilenler tam olarak bunlar değil mi zaten?
Tdi versiyon oldukca konforlu ama 1.4 tfsi a3'un konforu vasat. Otopark'in test yazisinda and bayagi elestirmisti. Arka taraf tumseklerden gecerken suspansiyonun calisma sesleri bagajda yanki bile yapiyor diyordu.

eğer aracı görmek isterseniz bir konu daha açtım ,aracın gerçek görüntüleri var.

Tdi versiyon oldukca konforlu ama 1.4 tfsi a3'un konforu vasat. Otopark'in test yazisinda and bayagi elestirmisti. Arka taraf tumseklerden gecerken suspansiyonun calisma sesleri bagajda yanki bile yapiyor diyordu.
Evet hatırlıyorum, Sportback testi için dediklerim geçerli, Sedan'da da baya yermişti ama video içinde 10 üzerinden 7 vermişti.

Evet hatırlıyorum, Sportback testi için dediklerim geçerli, Sedan'da da baya yermişti ama video içinde 10 üzerinden 7 vermişti.
Zaten bu konu haricinde benzinli a3 oldukça güzel bir otomobil, pek eksiği bulunmuyor genel anlamda. Bende o sebeple ilk yorumumda şaşırdığımı belirttim. Normal şartlarda a3-golf-passat hem konfor hem dinamik sürüşü aynı anda pek sunamıyor. Dinamik sürüş odaklı üretildiği vakit otomobiller sertleşiyor. Süspansiyon çalışma sesleri içeri kadar geliyor. Hal böyle olunca, zaten sürüşü diğer çoğu vw modellerinden iyi olan güncel jetta'yı daha dinamik sürüşlü bir makine haline getirip aynı anda da konforu yükseltmiş olmaları yorumuna şaşırdım. Çünkü bu ikisini aynı anda vw grubunda hiç bir araba sunmuyor. Audi cephesinde ise a3'de bunu sunamıyor. Hal böyle olunca jetta yazısına şaşırdım. Ama daha önceki yorumlarda konuştuğumuz gibi aracı süren kişi muhtemelen temiz ve güzel asfaltta denedi aracı.

Son düzenleme:
Fiyat yorumu girilmemiş;

ilk tahmini ben girerek açılışı yapayım ayağımız alışır :)

1.4 TSI boşline 110bin gayme...

@Cenk abi bence haber biraz şişirme gibi geliyor bana ya hissiyatlar biraz mübalağlara yer verilerek aktarılmış sonuçta yeni olarak piyasaya çıkacak modelde merak uyandırma çabaları gibi geliyor test etmeden tabi bilemeyiz ama benim şahsi görüşüm bu şekilde

@Cenk abi bence haber biraz şişirme gibi geliyor bana ya hissiyatlar biraz mübalağlara yer verilerek aktarılmış sonuçta yeni olarak piyasaya çıkacak modelde merak uyandırma çabaları gibi geliyor test etmeden tabi bilemeyiz ama benim şahsi görüşüm bu şekilde
Daha önce yorumlarda konuştuğumuz gibi kardeşim; ya dediğin gibi şişirme yazı yazılmış ya da konforu gerçekten zorlayacak yol şartlarında otomobil denenmemiş. Bunun için tam anlamıyla piyasaya çıkıp teste gelmesini beklemeliyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...