Bora ve Jetta mk5 den sonra bi bozdular adam akıllı bi şeyler yapsa tutar aslında da o zaman da octaviayı gölgeler diye jettayı öldürüyolar galiba.Şu an hala dizeli yok tr de şaka gibi.Vw, bu jetta'ya neden surekli uvey evlat muamelesi yapiyor ben hic anlamiyorum. Skoda octavia geldi diye mi bosluyorlar bu jetta'yi acaba ?
1.2 jettacı üzgünHaftalardir goruyorum zaten Jetta Turkiye'ye uye olunca bilmeden olmuyor, ama hakkinda ilk yorumumu yazayim.
Onden bakiyorum Crafter, yandan bakiyorum Superb, arkadan bakiyorum Superb... Superb'e benzetmeye utaniyor insan su cirkinlige bak.
Ya hadi boyle rezil bir araba yapacaksin, bari Jetta diye surme Avrupa'ya. En azindan adini kirletme Jetta'nin.
Yani yapacaginiz isin icine edeyim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne bileyim ya arabaya özen ya da direkt kaldır piyasadan. Hiç vw'e yakışır bir araba değil ki iç mekanı bile yıllardır aynıydı. Aslında eski nesil altyapısıyla falan otomobil gayet güzel ama iç, dış kozmetik olarak ve donanım olarak epey geri kaldı.Bora ve Jetta mk5 den sonra bi bozdular adam akıllı bi şeyler yapsa tutar aslında da o zaman da octaviayı gölgeler diye jettayı öldürüyolar galiba.Şu an hala dizeli yok tr de şaka gibi.
Harbi bir şuna bak bir de yenisine bak.BİZ DE DAHA GÜZELİ ÇIKANA KADAR ÜSTÜNE Bİ 170.000 KM DAHA BİNERİZ![]()
![]()
Bu daha oturaklı bir tasarımdı ya aynı tasarımı golf 5'te çok sevmiyorum da bu tasarım oturaklıydı. Bide 2018'e bakın. Sanki ben daha olmadım biraz daha ekleyin üstüme diye bağırıyor.BİZ DE DAHA GÜZELİ ÇIKANA KADAR ÜSTÜNE Bİ 170.000 KM DAHA BİNERİZ![]()
![]()