Yeni Megane RS

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2.0 litre 320 Beygirlik bir motor, 1400 KG'lık gövde. Renault F1 takımının tasarladığı koltuklar falan olsun, içinde sarı kemer istiyorum.

(Anca ekran resmim yaparım zaten, bari istediklerimi yazıyım dedim :) )

4WD olursa sahip olmak isteyeceğim bir araç olur herhalde. Şimdiki bana göre dıştan güzel olsa da içten kaybediyor. İçini çok güzel topladılar, 4WD ile de gelirse tadından yenmez.

Bide sürüş keyfi için daha keyifli tepkiler veren bir direksiyon,bir hothatch e yakışır şekilde eğlenceye izin veren bir esp sistemi(kapatılabiliyor olmalı kapanmıyorsa da belli açılara kadar devreye girmeli devreye girdiğinde de arabayı gömerek eğlenceyi baltalamamalı)
aracın dengeli bir şasiye sahip olması gerekli bir hothatch te arayacaklarım bunlar ha unutmadan kallavi bir diferansiyel kilidi de şart yoksa hayvanat gibi kafadan kayar :D

Dedikodulara göre Alpine A110 ile aynı motoru kullanacak deniyor 1.8 olanı ama bilemedim. 4 çeker sistemi gelebilir çünkü araç Golf R ile birlikte test ediliyordu. Umarım şu sis farlarının ordaki damalı bayrak şeklindeki ledleri koymazlar yada opsiyon yaparlar yada düzgün yaparlar çünkü ucuz bir intiba veriyor. Otomatik olacağını zannetmiyorum ama opsiyon olarak olursa fena olmaz.

Büyük ihtimalle 26 mayısta Monaco GP'sinde gösterimi olacak. 1.8 lt lik Alpine A110'daki motor mu yoksa yeni bir 2.0 olacağı belli değilmiş. 4 control ve otomatik şanzıman opsiyon olacakmış. Araç şuan hazırdır zaten, Nürburgring'de rekor çalışmaları yapıyorlardır :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...