Artık tüm markalarda nerdeyse tek bir yüz oluyor ve sınıfa göre boyut küçülüp büyüyor.
Yakışıklı olmuş daha da fazla satar iyi rakamlara çıkarsa
Artık tüm markalarda nerdeyse tek bir yüz oluyor ve sınıfa göre boyut küçülüp büyüyor.
Sizin mesaja ithafen demedim yanlış anlaşılmışKotu demedim ki
Sadece on farlar Leon olmus dedim. Bana kalirsa guzel
Polo ile arasında 5.000TL civarında fark olur tahminimce ordan pay biçmek lazım.Carwow testi gelmiş. Araba harika olmuş. Kaç para olacak ki acaba.
Allah Allahhhh eğer 1.8 motorda olduğu gibi bir fiyatlandırma olursa varya efsaneler efsanesi olur. 1.5 TSI için çok can yakar diyorduk 2.0 olanı evlerden ırak .bu arada Cupra'sı 2.0 olacak. EL FAAAAAAATİHA
Modifiye manyakları ellerinde harcanmaz inşallahbu arada Cupra'sı 2.0 olacak. EL FAAAAAAATİHA
alan olur mu bilmem. belirleyecekleri fiyat çok önemli. bence türkiye'ye gelmez çünkü FR'a 1.5 150hp tsi koyacaklar. geldi diyelim; şuan leon cupra 197000tl. bu 140000'den gelse. satar mı? bilmem..Modifiye manyakları ellerinde harcanmaz inşallah
Benim tahminim şu anki kur ve vergi düzenine göre 120 civarından gelir. Valla o zamanki koşullara göre satabilir. Bide getireceklerdir çünkü bu tarz arabaları illaki satılıyor ve güzel reklam oluyor.alan olur mu bilmem. belirleyecekleri fiyat çok önemli. bence türkiye'ye gelmez çünkü FR'a 1.5 150hp tsi koyacaklar. geldi diyelim; şuan leon cupra 197000tl. bu 140000'den gelse. satar mı? bilmem..
120'ye şu koşullarda ciddi ciddi düşünülür. malum c hothatchlerin sıfırı olmuş 200 hey gidi hey. 125'e almayanı dövüyorlardı şimdi alayı 200Benim tahminim şu anki kur ve vergi düzenine göre 120 civarından gelir. Valla o zamanki koşullara göre satabilir. Bide getireceklerdir çünkü bu tarz arabaları illaki satılıyor ve güzel reklam oluyor.
2.0 motor ve 120k fiyat olmasının imkanı yok. O zaman arabanın vergisiz fiyatının yaklaşık 55k olması demek bunu da euro çevirirsek 14k euro yapıyor şuan seat almanya sitesine bakarsan ibiza referrance 1.0 mpi manuel 75bg lik versiyonun 14k euro olduğunu görürsünBenim tahminim şu anki kur ve vergi düzenine göre 120 civarından gelir. Valla o zamanki koşullara göre satabilir. Bide getireceklerdir çünkü bu tarz arabaları illaki satılıyor ve güzel reklam oluyor.
Bu arabalar buralara büyük indirimlerle geliyor ondan dolayı belli olmaz .2.0 motor ve 120k fiyat olmasının imkanı yok. O zaman arabanın vergisiz fiyatının yaklaşık 55k olması demek bunu da euro çevirirsek 14k euro yapıyor şuan seat almanya sitesine bakarsan ibiza referrance 1.0 mpi manuel 75bg lik versiyonun 14k euro olduğunu görürsün
Bu arabalar buralara büyük indirimlerle geliyor ondan dolayı belli olmaz .