1.33 pişmanlıktır.Anlaşılan yıl 2020'de olsa millete 1.33 litre atmosferik motor eziyeti yapacaklar. 1.2 turbo motoru takınca aracın satılmayacağını mı düşünüyorlar ne yapıyorlar anlamadım.
Son modellere bakabilirsiniz bir ön görüde bulundurabilirRuhsuz havasından sıyrılır umarım
O haberi kim yazdı, kimin beklentisi 1.33'ün yerini koruması bilmiyorum ama Yaris'te bitti, Corolla'nın bu kasasında bitti, Auris'in yeni kasasında da yer almayacak bir motor o. Şuan ki kasanın fiyat listesinden 1.33 life çıkartılmıştı ay başında, tekrar eklenmiş ama 1.33'ün kaldırıldığı bilgisini yetkili bir yerden aldım -ki beklenen bir durumdu-.Haberde 1.33 litrelik benzinli motorun yerini koruması bekleniyor dedikleri için böyle bir yorumda bulunmuştum. İnşallah bu kasanın ağırlığı altında ezilen o zayıf motor yeni kasada tekrar aramıza dönmez.
Ben Toyota ya güvenemiyorum tasarım konusunda bir önceki kasa rav 4 e bayılıyorken yenisi çıktığında uğradığım şok bana yeter halen şaka bir yana tasarım konusu toparlıyor dediğiniz gibiSon modellere bakabilirsiniz bir ön görüde bulundurabilir
Yorumuna katılıyorum abi, araba bana göre gitmiyor ama babam çok memnun zaten uzun yolda max 140-150 yapıyorum bana yeter diyor. Zaten Toyota'nın kitlesi belli alan da bile bile alıyor.Corolla yı eskiden beri severim. 1.33 motoru eleştirmek bence yersiz. Aynı sınıftaki rakiplerinden çok daha uygun fiyata satılıyor. Lpg takıp tertemiz biniliyor. Işıklarda roket gibi kalkmak, milletle yarışmak, sürat yapmak herkesin meraklı olduğu bişey değil. 1.0 atmosferık b sınıfı araclarla neredeyse aynı fıyata c sedan araç alıyorsunuz o kadarda eksisi olsun.gerçi şimdi 1.6 life paket avantajlı 75 bin liste fiyatı.0km Ucuz ve alınası nadir araclardan