Yeni Vergi Sistemi Tasarısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmreKRC

Profesör
8 Eyl 2016
824
3,018
3,820
İzmir - Denizli
http://uzmanpara.milliyet.com.tr/ha...-motorlu-lukse-buyuk-vergi-yolda/59000/59812/

Merhaba forumdaşlar,
Evet yeni bir ÖTV tasarısı yolda artık ben bu ÖTV, KDV diyecek bir şey bulamıyorum ve vatana, millete ve tüm otomobil tutkunlarına hayırlı olsun demekten başka bir şey kalmıyor galiba bize. Buna bir dur demek lazım ama nasıl olacak, nasıl yapacağız. Ya bu millet bir süre hiç araba almayacak bir nevi boykot benzeri bir şey olacak ya da boynu bükük bir şekilde kabullenmeye devam edeceğiz. Siz ne düşünüyorsunuz?
 

fthz

Profesör
19 Eyl 2016
111
60
1,035
38
istanbul
Zaten ötv yüksek diye 100-150 bin tl'lere çıkıyor o araçlar, kaldı ki en kıytırık markada bile eli yüzü düzgün araç 50-60 bin tl'den başlıyor. Ötv'ye zam yapsınlar ama önce şu yerli otomobili bir çıkarıp onu vergide avantajlı kalsınlar amenna.
 
  • Beğeni
Tepkiler: EmreKRC

mehmethakantarhan

Profesör
11 Eyl 2016
652
1,139
2,270
Kabul edelim veya etmeyelim ülkemizde şu an ekonomik olarak durgunluk sözkonusu.en garanti meslek olarak adlandirilan devlet memurlari bile acaba benim başimada birsey gelirmi diye korkar oldu.özel sektoru hic saymiyorum bile.ev satislarini arttirmak icin türlü türlü yollar deneniyor.ötv haberleride bence tamamen medya yoluyla yapilan piyasayi hareketlendirme oyunu.malum ekim,kasim ve aralik ayi yil sonu hedeflerini tutturmak icin önemli zamanlar.kisa vadede zam olacagini inanmiyorum
 
  • Beğeni
Tepkiler: EmreKRC ve Porsche
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım