Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Volkswagen Ticari Araçlar Grubu, modelini fabrika çıkışı lastikleri konusunda Continental ile anlaştı.
Teknoloji şirketi ve premium lastik üreticisi Continental, Volkswagen’nin yeni Caddy modelinin orijinal ekipman tedarikçisi oldu. VW Caddy modeline fabrika tesliminde, Continental’in enerji verimliliği ve yüksek kilometre performansının yanı sıra iyi yol tutuşu ve fren performansı ile öne çıkan EcoContact 6 lastikleri takılacak. EcoContact 6, kuru ve ıslak yollarda güvenilir kavramanın yanı sıra yüksek hızlarda bile çok iyi viraj alma dengesi sunuyor.
Yeni Volkswagen Caddy için hedef yakıt ekonomisi
Ayrıca en yeni hamur bileşimi teknolojileri sayesinde mükemmel bir deformasyon davranışı gösteriyor. EcoContact 6 enerji verimliliğini Auto Zeitung dergisinin yaz lastiği testinde de sergiledi. Derginin editör ekibi, yuvarlanma direnci testinde Avrupalı, Asyalı ve Amerikalı üreticilerin dokuz ürününe karşı yarışan EcoContact 6‘nın “Yakıt ekonomisini” tavsiye edilir olarak...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım