Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
BMW’nin Life Cycle Impulse (LCI) olarak adlandırdığı makyaj operasyonundan geçen yeni BMW 5 Serisi resmi olarak tanıtıldı.
Bavyeralı otomobil üreticisi BMW‘nin en önemli modellerinden biri olan 5 Serisi makyajlandı. 1972 yılında ilk jenerasyonu ile karşımıza çıkan modelin G30 kasa kodlu jenerasyonu 2016 yılında piyasaya sunulmuştu. Yaklaşık 4 yıldır piyasada olan 7. jenerasyon 5 Serisi güncellenerek markanın güncel görünümüne ve teknolojilerine kavuştu.
Yeni BMW 5 Serisi, Ağustos ayında Türkiye’ye gelecek!
Dünya genelinde toplam 600 bin adetten fazla satılan BMW 5 Serisi, ülkemizde ise Temmuz ayında tanıtılarak satışa çıkacak. Borusan Otomotiv CEO’su Hakan Tiftik, yenilenen 5 Serisi’nin satışıyla ilgili, “Planımız temmuz sonu ağustos başı satışa sunabilmek” ifadesinde bulundu.
Tasarım olarak tamamen yeni bir görünüme kavuşan yeni BMW 5 Serisi’nin ön tarafına baktığımızda yeni tasarım daha ince ön farlar...

Okumaya devam et...


 
A

ANIL KIRMIZI

Ziyaretçi
1.6 motor artık güçlendirilmeli, bu modeli tercih eden kişiler veya genel olarak BMW markasını tercih eden kişilerin güçlü motor isteyeceği aşikar, hala 170 hp getirmek uygun değil bence, misal i8 deki 1.5 lt 231 ps motor yeni kasaya çok yakışır...
 
  • Beğeni
Tepkiler: Bilal
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım