neredeyse imkansızDas Auto
Kolay kolay vazgeçilmez...
neredeyse imkansızDas Auto
Kolay kolay vazgeçilmez...
Olmaması daha mantıklı değil mi? İnşaat demiri, beton mu kullanılacak şaside?Ali Ağaoglu gibi Otomobil aşıgı bir insan neden yok bu projede sorarım sizlere
Aynen öyle iş baya yaş gözüküyor ancak ben yinede umudumu tüketmiyorum yoksa pazar yamyam hale gelmiş yerler o markayı Bu arada o kaymakam, vali olan kişilere de selamımı iletiyorum yoksa ban yerimEmeklemeden yürümeye geçilmez. İşin özü yıllar alır, sorunsuza yakın bir araç yapımı. Bu kadar büyük bir pazarda kendimiz sıfırdan araç üretirsek ihracat yapamayızzz. Yerli müşteriler ise sorunlu diye almaz Ne kadar aramızda babayiğitler, vatanperverler olsa da almazlaarr. Devlet dairelerinde passat mı çekeyim yanlarına diyen valilerimiz, kaymakamlarımız var. Bu iş yaş gibi gözüküyor.
Koç? Küstürmek? Yıllardır yapmayışlarının tek sebebi kendi ceplerini fazlasıyla düşünmeleri. Nasılsa hazır marka var, satışlarıda güzel neden maceraya atılsınlar ki? Ayrıca Koç'un Tofaş fabrikasıyla olan ilişkisi son buldu diye biliyorum üretimde. Pazarlama kısmına Koç bakıyor diye biliyorum ki yanlış olabilirim bilen varsa düzeltirse sevinirim. Yani Koç grubunun arabası diye bir şey yok ortada aslında.Hükümet Koç gibi bir devi küstürmeseydi Anadol efsanesi çoktan canlanmış olabilirdi. Bu grubun yapacağı araba yerine Koç grubunun tasarlayıp ürettiği Egea'yı almak daha mantıklı. Çünkü piyasaya ilk başta Symbol'den daha kaliteli bir araba çıkacağını sanmıyorum. Fakir müslüman ülkelere satılacak bir şeyler çıkar ortaya. Pat diye Avrupa'da satacak bir markayı daha Çin bile çıkaramadı.
Deniz kumu falan kullanır aman aman evlerden ırakAli Ağaoglu gibi Otomobil aşıgı bir insan neden yok bu projede sorarım sizlere
deniz kumu kullanacak arabanın şasisi daha saglam yere basar hiç olmazsaOlmaması daha mantıklı değil mi? İnşaat demiri, beton mu kullanılacak şaside?
Yıllarca Bu Milletin Parasını Abidik Kubidik Dandik Mallarla Yiyenlere Cobra Zırhlısını Kağıt Gibi Yapanlara Altay Tankını Devlete Faiş Fiyattan Teklif Edenlere Neden Bundan Sonra İş Vereyim Ki Zaten Yıllarca Ülkeyi Sömürdüler Halada Sömürüyorlar Yediler Şiştiler Doymadılar HalaAkaryakıt zamlarının nedeni belli oldu...
Ayrıca Turkcell ne alaka anlamadım. Onun yerine Tofaş veya Otosan gibi tecrübeli firmalarla çalışmak daha iyi olurdu.
Turkcell aslında ilerinin teknolojisi olan iletişimli araçlarla ilgili katkı sağlayabilir. Bunların haricinde yine yazılım katkısında bulunabilir. Ayrıca araç içi infotainment sistemleri için özel bir paketi yok diye biliyorum. O konuda sırf bu arabaya özel bir paket oluşturabilirler.Akaryakıt zamlarının nedeni belli oldu...
Ayrıca Turkcell ne alaka anlamadım. Onun yerine Tofaş veya Otosan gibi tecrübeli firmalarla çalışmak daha iyi olurdu.
4- Deneme sürüşleri 2019'da yapılacakmış. 2019'da 3 tane seçim vardı değil mi? Umarım yanılırım..
Ben ayrıca, "150 milyar verdim es ikibin aldım, bunda bu vareks ekzoz olazak, bu araba yere yakın olmak zorunda" diyen kekonun yerli arabaya bineceğine de inanmıyorum.
Var olan, hem de eski bir platform uzerinden elektrikli otomobil uretmek imkansiza yakin bir seydi zaten. Daha once de dillendirilmisti; bu platformun nesli oldukca eski. Elektrikli motoru falan bu platforma uyarlamak hic kolay is degildi.