yani ilk gözlerim yanlış görüyor zannettimAraclarin kişisellestirilmesine sicak bakiyorum.ama bu arac e serisi ve siyah bu aracin algisi ;makam araci,isadami araci ,biyikli erkek aracibu aracin icini pembe yapmak icin inanilmaz bir kafa olmasi lazim .tebrik ediyorum
Yakın çekim fotoğrafları görene kadar muhtemel güçlü kırmızı veya pembe ışıklarda parlayan beyaz döşemeye yordum. Sonra ağladım.yani ilk gözlerim yanlış görüyor zannettim
AynenYakın çekim fotoğrafları görene kadar muhtemel güçlü kırmızı veya pembe ışıklarda parlayan beyaz döşemeye yordum. Sonra ağladım.
Bakın bu iyiydi hocam gece gece haykirarak güldürdünüz beni allahda sizi güldürsün.Kerimcan'dan keyfe keder satılık.
Böyle eşleri infaz etmek lazım,uyuyan canavarı uyandırıyorlar onlar yüzünden odun muamelesi görüyoruz,yok efendim millet eşini çok seviyormuş da onun istediği gibi şeyler alıyormuşta hiç onu düşünmüyormuşumda la beni kim düşünecek gerçi devletim sağolsun hep düşünüyor beni hatta hangi boy kalıba otutturacak karar bile veremiyor düşünmektenVay be ben hanıma dün Samsung a5 24 ay taksitle alıp hediye ederken 10 kere düşündüm. Bu adamlar garıya kıza önce E180 alıyor, içini pembe boyuyor, 10 bin km kullnıncada satıyor. Böyle eşitsizlik olmaz olsun.