Hocam Kerimcan iddiaları da var. Bir ihtimal Hakan Kakız da olabilir. Bu arkadaşlar renkli kişiliklerini yansıtan bu tarz modifikasyonlar yaptırabilirler. Ama E180'e yaptırdıkları için saygı duyamıyorumVay be ben hanıma dün Samsung a5 24 ay taksitle alıp hediye ederken 10 kere düşündüm. Bu adamlar garıya kıza önce E180 alıyor, içini pembe boyuyor, 10 bin km kullnıncada satıyor. Böyle eşitsizlik olmaz olsun.
Hocam Kerimcan iddiaları da var. Bir ihtimal Hakan Kakız da olabilir. Bu arkadaşlar renkli kişiliklerini yansıtan bu tarz modifikasyonlar yaptırabilirler. Ama E180'e yaptırdıkları için saygı duyamıyorum![]()
Şimdi bana ılık damgası vurmayın ama kakız'daki bacakların da maşallahı varmış amk spor gazetesi ahauahauaahu
Şimdi bana ılık damgası vurmayın ama kakız'daki bacakların da maşallahı varmış amk spor gazetesi ahauahauaahu
Damgayı vurduke180 aracın kendi'nin olabilme ihtimalide var![]()
hoaydaaa bi yanlış anlaşılma var burada ahahahah arkadaş kendi derken bi ara şarkı falan yapan kendi'den bahsediyor lütfenDamgayı vurduk![]()
hoaydaaa bi yanlış anlaşılma var burada ahahahah arkadaş kendi derken bi ara şarkı falan yapan kendi'den bahsediyor lütfen![]()
hoaydaaa bi yanlış anlaşılma var burada ahahahah arkadaş kendi derken bi ara şarkı falan yapan kendi'den bahsediyor lütfen![]()