Yorumsuz....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmethakantarhan

Profesör
652
Yorum yapmadan fotograflari koyuyorum
Fiat linea fun club ta paylasim yapilmis.
Carpma acilari,hizlari vs vs gibi konulara hic girmiyor size birakiyorum.

Ekli dosyalar

• FB_IMG_1475704982452.jpg
    FB_IMG_1475704982452.jpg
    140.5 KB · Görüntüleme: 318
  • FB_IMG_1475704975355.jpg
    FB_IMG_1475704975355.jpg
    125.9 KB · Görüntüleme: 363
  • FB_IMG_1475704970534.jpg
    FB_IMG_1475704970534.jpg
    141.4 KB · Görüntüleme: 310
Bu gibi sidik yarışından hallice fotoğraflardan sıkıldık. Yeni telefon çıkar patır patır patlatırlar haber yaparlar ki şu şu telefon patladı dehşet saçıyor. Yeni araba çıkar bi yerde kazası olur kazays göre yorum yaparlar şöyle sağlam şöyle dandik gibi. Kendimi bildim bileli forum siteleri, video paylaşım siteleri bunlarla doludur.

Bu gibi sidik yarışından hallice fotoğraflardan sıkıldık. Yeni telefon çıkar patır patır patlatırlar haber yaparlar ki şu şu telefon patladı dehşet saçıyor. Yeni araba çıkar bi yerde kazası olur kazays göre yorum yaparlar şöyle sağlam şöyle dandik gibi. Kendimi bildim bileli forum siteleri, video paylaşım siteleri bunlarla doludur.

Bu kadar agresif bir yorum yapmanizdan benim cikarimim şu oldu.muhtemeldirki siz veya aileniz fiat sahibi.gergin olmaya gerek yok.bircok birbirine benzeyen konu veya olaylar paylasilabilir.hosunuza giden basliklara yorum yaparsiniz olur biter.saygi ve sevgilerimle

Fiattan nefret ederim. Bindiğim son Fiat 13 yıl önceki tempra idi. Konu Fiat değil. Passat çıktı kangoo ile passat kazasında ortalık karıştı. Volvo ile bazı araçların bu tarz kazalarında keza aynısı oluyor. Bununla anlaşılmaz ki azizim.

Egea'nın ön taraf ne durumda acaba onu görseydik bi de. Ben kaza nasıl olmuş anlamadım ama kafa kafaya mı girmişler?

Bana göre de kazalarla hangi otomobil daha güvenli anlayamayız. Egea'nın önünü bende merak ettim. Hasar ne durumda acaba.

fiat'ı boykot etmek lazım ama çatır çatır satıyorlar hala. ne demek kaza testi olmaz. ben almam abi böyle bi arabayı. sonra forum forum böyle fotoğraflar dönüyor. çin arabası geely emgrand'ın bile kaza testi var.

Kimseye bir şey olmamış sanırım kazadan anlaşılan. Bu sevindirici haber. Allah göstermesin, böyle bir kaza yapmış olsam karşımdaki aracı gördükten sonra benimkinin şase yamukluğundan perte çıktığını görsem cidden üzülürüm, moralim bozulur, sinirlenirim hatta. İnsan pek konduramıyor karşıdaki aracın hasarını gördükten sonra kendisininkinin perte çıkmasını.

Kimseye bir şey olmamış sanırım kazadan anlaşılan. Bu sevindirici haber. Allah göstermesin, böyle bir kaza yapmış olsam karşımdaki aracı gördükten sonra benimkinin şase yamukluğundan perte çıktığını görsem cidden üzülürüm, moralim bozulur, sinirlenirim hatta. İnsan pek konduramıyor karşıdaki aracın hasarını gördükten sonra kendisininkinin perte çıkmasını.
Şase gittinmi iş biter zaten :D bende üzülürüm egea yı almayın abi zaten :P

Abi bu bir degil 2 degil 3 degil egea alinmaz konuyu gorunce internetten gordugum bu fotoyu atayim dedim

Ekli dosyalar

• FB_IMG_1473018037305.jpg
    FB_IMG_1473018037305.jpg
    55.9 KB · Görüntüleme: 383
Adamlar çizgisinden şaşmıyor hocam. Buda yıllarca bize iteledikleri kuş serisi. Şimdi ki durum da farklı değil. Ekli dosyayı görüntüle 781
dun aksam salak egeaci dip gaz benle kapismaya calisti neyse bu arkamdan tozumu yuttu ilerde isiklarda durdum arkamdan aci bi fren sesi ve gurultu koptu sadece dikiz aynamdan baktigimda egeanin on tarafinin olmadigini gordum ve arabadan indim benim portatif tankda (volvo 240 88 model) sadece arka tampon gitmis durumdaydi ciddi ciddi egeayi inceledim o anda ve motorunun nerde oldugunu cozmeye calistim cekici gelipte egeayi alana kadar kafamda soru isareti kaldi cekicideyken gordugum manzara sok etti sase ve motor katlanmis ve tabiri caizse taban sacini yirtip iceriye girmis durumdaydi .... Yani insan hayati bukadar degersiz olmamali Allahtan egeadaki adamin sadece sol ayagi sacin yirtilmasindan dolayi sikismis ve o anki can havliyle kendisi ayagini cikarmisti ve o bile yaralanmadigina dua ederek tofas a sovuyordu ve bu insanlar fiyatini bilmiyorum ama uc assagi bes yukari 50 60 bin civari olan tabuta nasil para verebiliyor hayret ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...