Hocam burada devletlerin tutumu da önemli bence. Belirlenen testlere girmemiş veya geçememiş araçların trafiğe çıkmaması lazım. Ama Allah bilir neler neler dönüyor da haberimiz yok. Egea nın kaza testinin olmayışı çok büyük eksik.
Ya hocam hepsini gectim carpisma acisi felan diyorlar ben aracimla lastiklerim bayatlamis durumda (sonradan farkettim) yolda islakken kirmizi isigi son anda farkedip duramayip A kasa bi vectraya vurup ordanda trafik tabelasina vurarak durdum ki o haldeyken bile sadece farlarim gitti radyatorum ve intercoolerim delindi baska birsey olmadi o olayimdan sonrada senede lastik degistirir oldum ki bu sene icerisinde 2 sefer lastik degisimi yaptim 48 derecenin ardindan araba yolu tutmaz en ufak bi harekette bile lastikler baya baya otmeye baslar hale gelince gidip yeniledim ama gel gorki adamlarin donanimi sozde fazla ama gel gorki can tasimaya mecali yok arabaninHocam burada devletlerin tutumu da önemli bence. Belirlenen testlere girmemiş veya geçememiş araçların trafiğe çıkmaması lazım. Ama Allah bilir neler neler dönüyor da haberimiz yok. Egea nın kaza testinin olmayışı çok büyük eksik.
Civic te sorun yok gibi görünüyor, deforme olması gereken yerler deforme olmuş, şasi dipçik gibi.dün ki bahsettiğim konu buydu. civic çıktı ona da başladılar r.i.p honda, yeni civic tırt çıktı gibi yorumlara. kızdığım nokta bu işte. Ekli dosyayı görüntüle 785 Ekli dosyayı görüntüle 783 Ekli dosyayı görüntüle 784
Linea daha dayanıklı sanki egea danO değilde Fiat Linea'nın fun club'ı da mı varmış ahah![]()
Doğru ama bir yere kadar, hiç mi yüksek hızlara çıkmayacak bu.Arkadaşlar tüm arabalar ne kadar kırıldığından ziyade içindekini bir şekilde sağ çıkarmak üzerine yapılır. Burada da sağ çıktıysa kaza yapan problem yok demektir. Aksi bir şey söylemek bilgimiz yokken fikrimiz var demek olur
Yamulan şasiyi kastettim ama, olsun. Eleman kurtarır bizi.Sizi arabanın görünmeyen yerlerindeki güvenlik elemanı korur kaza sırasında. Sizin dediğiniz aşırı derecede kırılma arabanın kaportasındaki sağlamlık. Onu da fiat nispeten daha ucuz araçlar ürettiği için daha kırılgan yapıyor. Gerçek güvenlik seviyesini öğrenmek için ncap testlerine bakmak lazım. Pagani de ikiye bölünüyor kenardan darbe aldığında sonuçta
yeni civic değil ki budün ki bahsettiğim konu buydu. civic çıktı ona da başladılar r.i.p honda, yeni civic tırt çıktı gibi yorumlara. kızdığım nokta bu işte. Ekli dosyayı görüntüle 785 Ekli dosyayı görüntüle 783 Ekli dosyayı görüntüle 784
5 yıldız alır çünkü çoğu kriteri karşılıyor. Kriterlere sitenin puan ölçütünden ulaşabilirsiniz.Bence fiat çarpışma testine sokmak istese egea'yı çıkar çıkmaz sokardı çarpışma testine. Girse de 3 yıldızdan yukarı alacağını sanmıyorum.