Yine yüklenmişler vidalara. O boya işlemi nasıldı öyle yaadam bide bunlara bi tepsi baklava yaptırmış helal olsun nasıl içine et..niz diye araç teslim kısmında![]()
boya kısmı öyle bişey ki adam sanki sanayide demir panjur boyası atıyor saçma sapan yok mat yok parlak. Birde egzoza uç ekliyip boyuyorlar ona kopuyom yapın adama sıfır on numara bir egsoz sanki para yok jantçı desen ayrı dünya haklsıın valla ama adam farkında değildi bence arabanın gittiğine baya bi sevindi ruhunu teslim etcekti az dahaYine yüklenmişler vidalara. O boya işlemi nasıldı öyle yaİzleyemedim es geçtim orayı. Pertten toplama der o boyayı görenler. Ben araç sahibi olsam kamera arkasında en azından eski O.Z. jantlarını isterdim. Bari oradan daha fazla zarar etmesin.
Bence jantlar hariç araba fena durmuyor. Boya rengi güzel ama işçiliği kötü. Karlıkçı bey fena yapmamış ilk defa.adam bide bunlara bi tepsi baklava yaptırmış helal olsun nasıl içine et..niz diye araç teslim kısmında![]()
Fazla dokunmamış da ondan.Bence jantlar hariç araba fena durmuyor. Boya rengi güzel ama işçiliği kötü. Karlıkçı bey fena yapmamış ilk defa.
Hocam taktıkları lastik starmax kimbilir kaç sene depoda kalmıştır .kesin bu adamlar yeni lastik takarken çapı da hesaplamıyo. eline ne geçerse takıyo herif amaç "modifiyeeeeee"App bile yaptirmislar...
Tek kazancin o sanirim bide 4 sifir lastik ...
Madem yapiyosunuz kurallara uygun muayeneden gececek bi araba yapin o bos bijon delikleriyle zor gecer muayeneden...adam bide bunlara bi tepsi baklava yaptırmış helal olsun nasıl içine et..niz diye araç teslim kısmında![]()
Madem yapiyosunuz kurallara uygun muayeneden gececek bi araba yapin o bos bijon delikleriyle zor gecer muayeneden...
hani subarunun bu renkte yapılmış ve kült olmuş bir modifiyesi vardır hatırlamışsınızdır. İşte ona benzetmeye çalışmışlar kopyala yapıştır yöntem ile ondandır yoksa karlıkçıya kalsa iş yaşBence jantlar hariç araba fena durmuyor. Boya rengi güzel ama işçiliği kötü. Karlıkçı bey fena yapmamış ilk defa.
bildiğin çin malı çakma passata dönmüşEfsane kasa passatı mahvetmiş bir modifiye programı kisvesi.
bi mazda 3 yapmışlardı fazla kötü değildi.Güzelim arabaları mahvettikleri de oluyor ama birkaç tane güzel işleri de var.