Haberler

2015 Skoda Fabia Combi




2015 model Skoda Fabia Combi’nin ilk görüntüleri Paris Motor Show’dan önce internette yayınlandı.  Daha önce casus fotoğraflarında da değerlendirildiği gibi üçüncü nesil Fabia Combi beklenen ihtiyaçları karşılayacak gibi görünüyor. Fabia’nın Hatchback versiyonundaki pratik sürüş rahatlığının yeni Combi versiyonuna aktarmak için özel çalışmalar yapılarak uzun ve geniş hacminin avantaja dönüştürüldüğü öğrenildi. Yeni Fabia Combi bir önceki nesli olan Fabia Combi II’ye göre 90 mm daha geniş ve 31 mm daha kısa ayrıca Combi II’deki 505 litrelik bagaj hacminden biraz daha fazla alana sahip olması bekleniyor.

Euro 6 emisyon standartlarını sağlayan benzinli ve dizel motor seçenekleri mevcut. Üç silindirli benzinli motorlar; 1.0 litre MPI 60 beygir ve 1.2 litre TSI 110 beygir. Dizel motorda sadece dört silindirli 1.4 litrelik versiyon mevcut isteğe göre 75 veya 105 beygirlik güçlerde satın alınabilecek. 2015 yılı içinde de 75 beygirlik motorda, start-stop sistemi ile birlikte kinetik enerjinin aktif olarak kullanabileceği ekonomik ”Greenline” paketi satışa sunulacak.

2015 Skoda Fabia Combi, Paris Motor Show’un ilk basın günü olan 2 Ekim tarihinde tanıtılacak.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. geçen yeşil renk bir araç paylaşılmıştı o rezaletti bu daha güzel görünüyor like:

  2. Hatchback Skoda Fabia’yı tavan çıtalarından tutup düt düt diye süresim geliyor oyuncak araba gibi çekip bırakacan işte King Kong misali.Bu olmuş ama gerçekten beğendim.Ama güzel ülkemin ön yargılarını kırmak Renault 12 GTS nin demir tamponunu kırmaktan daha zor 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu