Haberler

Fiat avantajları Ekim ayında hız kesmiyor!




Fiat modelleri, 20.000 TL’ye 20 ay vadeli %0 faizli kredi fırsatı ve dikkat çekici indirimlerle Ekim ayında yeni sahiplerini bekliyor.

Fiat, müşterilerine sunduğu birbirinden cazip fırsatlarla Ekim ayında da fark yaratıyor. Koç Fiat Kredi’nin desteğiyle hazırlanan Ekim ayı kampanyasında, yeni bir Fiat sahibi olmak isteyenler,3.250 TL’ye varan cazip indirimleri,20.000 TL’ye 20 ay vadeli %0 faizli kredi fırsatıyla birleştirebiliyor.Aracını daha uzun vadeli satın almayı tercih eden müşterilere de 36.000 TL’ye 36 ay vadeli %0,73 faizli kredi imkânı sunuluyor.

Tofaş çatısı altında temsil edilen Fiat, Ekim ayında cazip kredi seçeneğineek olarak, Fiat500L modelinde 2.250 TL değerindeki “Navigasyon ve Geri Görüş Kamera Paketi” veya “Beats Audio Hi-Fi Ses Sistemi Paketi”hediyelerisunarken, 500L Living modelinde 4.320 TL değerindeki “Opening Edition Paketi”ni müşterilere hediye ediyor. Fiat’ın Ekim kampanyasında sunduğu 5.100 TL’lik özel indirimle Yeni Panda modeli de 33.400 TL’den başlayan fiyatlarla sahiplerini bekliyor.

Sınıfının en büyük ve güvenli SUV aracı olanFiat Freemont’un2013 model yılı versiyonundaise %0,54faizli“Yarısı Peşin Yarısı Seneye” kampanyası Ekim ayında da devam ediyor. Bu kampanyayla Fiat Freemont’a 67.500 TL’lik iki eşit ödemeyle sahip olunabiliyor.

Emre Berk Simsek

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği mezunuyum. Sıkı bir otomobil tutkunuyum. Çocukluğum onların içinde geçti, üniversite yıllarımda ise birçoğunu test ettim. Ve yine aynı yıllarda Otopark ailesine dahil oldum. Direksiyonda olmak benim için bir çocuğun oyuncağıyla oynaması gibidir; bazen huzur dolu, kimi zaman ise adrenalinin doruklarında.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu