Haberler

Ford’dan SEMA’ya bir düzine Mustang




Ford’un gelecek ay düzenlenecek Las Vegas SEMA Show için birçok Mustang modeli tasarlaması pek de şaşırtıcı bir gelişme değil. Ancak kimse Ford’dan on ikiden fazla Mustang modeli tasarlamasını beklemezdi. Galpin Auto Sports, Steeda ve Roush bunlardan sadece birkaçı. Ford yeni modelde sadece V8 motorunu değil, aynı zamanda 2.3 litre ve 310 beygirlik Ecoboost motorunu da sunacak.

Parıltılı kısraklar arasında, Mustang’in 50’nci yılı şerefine tasarlanan Galpin modeli ise aynı zamanda değerli bir metalle kaplanacak. Siyah gövde renkli modelde; boyanın içinde, jantlarda, yan eşiklerde, fren kaliperlerinde ve marka logolarında da altın parçacıklar bulunacak. Ancak SEMA’da herkesin dikkatini çekecek olan sadece bu parıltı değil. Bu modelde aynı zamanda 725 beygir güç üreten 5.0 litre V8 motora  yer verilecek. Bir diğer model olan Hellcat’i ele alalım. Bu modelde Chevrolet Corvette C7’ye benzer şekilde kaputta cam bir kısım olacak. Bu coupede led sinyal lambalı yeni farlar ve stop lambaları kullanılacak ve iç kısımda siyah ve sarı rengin kombine edildiği Recardo koltuklara yer verilecek.

Farklı yol koşullarında kullanılmak üzere tasarlanan MRT modeli ise siyah ve turuncu renk kombinasyonu ile tasarlanmış. Modelde 14 inçlik fren kaliperlerine, Vortech air to air intercooler’a, ve yüksekliği ayarlanabilen süspansiyonlara yer verilmiş. Bazı görsel performans ögelerine de yer verilen modelde, kaputa soğutma kanalı eklenmiş ve modele özgü ön lip tasarlanmış.

 

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu