Haberler

NG Sapanca’da Land Rover Experience ile heyecan dolu bir hafta sonu




Yemyeşil bir doğanın içinde konumlanan NG Sapanca Wellness & Convention, 29-30 Kasım tarihlerinde Land Rover Experience işbirliği ile konuklarına heyecan dolu bir off-road deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor. Hafta sonunda NG Sapanca Wellness & Convention’da düzenlenecek Land Rover Experience etkinliğinde, otelde konaklayan misafirler, yemyeşil doğada unutamayacakları bir sürüş deneyimi yaşayacak ve 4×4 araçların arazi kabiliyetlerini yakından görme şansına sahip olacak.

20.11.2013, İstanbul

Keyifli tatillerin öne çıkan adreslerinden NG Sapanca Wellness & Convention, 29-30 Kasım tarihlerinde Land Rover Experience işbirliği ile konuklarına heyecan dolu bir off-road deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor. Hafta sonunda NG Sapanca Wellness & Convention’da düzenlenecek Land Rover Experience etkinliğinde, otelde konaklayan misafirler, yemyeşil doğada unutamayacakları bir sürüş deneyimi yaşayacak ve 4×4 araçların arazi kabiliyetlerini yakından görme şansına sahip olacak.

Sapanca’nın büyüleyici atmosferinde gerçekleşecek etkinlikte, iki farklı parkur kurulacak. Land Rover’ın lisanslı ürünü olan “Mini Terrapod” ile oluşturulacak yapay parkurda eğlence dolu off-road deneyimi yaşanırken, diğer parkurda katılımcılar Sapanca’nın doğal güzellikleri içerisinde heyecan dolu anlara tanık olacak.

NG Sapanca misafirleri, otelde kurulacak masalarda kayıt yaptırarak bu heyecan dolu benzersiz deneyimi ücretsiz olarak yaşayabilirler.

Daha fazla bilgi için:

NG Sapanca Wellness & Convention – Kırkpınar Sapanca – Sakarya
Tel: 0264 242 56 00
nghotels.com.tr

Emre Berk Simsek

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği mezunuyum. Sıkı bir otomobil tutkunuyum. Çocukluğum onların içinde geçti, üniversite yıllarımda ise birçoğunu test ettim. Ve yine aynı yıllarda Otopark ailesine dahil oldum. Direksiyonda olmak benim için bir çocuğun oyuncağıyla oynaması gibidir; bazen huzur dolu, kimi zaman ise adrenalinin doruklarında.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu