Haberler

İstanbul Motobike 2017: Triumph Standı




İngiliz motosiklet üreticisi Triumph, fuarda birbirinden güzel modellerini sundu.Daha çok retro modelleri ön plana çıktı.

Bonneville Bobber

Bobber su soğutmalı 270°lik paralel çift silindirli motor bloğuna sahip ve 1200cc.Bobberlara göre oldukça güçlü olan bu blok 6550rpm’de 80 beygir güç ve 105Nm tork üretiyor.Günümüz teknolojileri ile retro bir görünümü birleştirerek böyle bir motosiklet üretmişler.

Bonneville T100

T100 modeli 865cc’lik motor bloğuyla 68 beygir güç ve 68Nm tork üretiyor.Fakat motorun hava soğutmalı olması bir dezavantaj.5 ileri şanzımana sahip olan T100’ü durdurmak için ise Nissin’in çift pistonlu kaliperleri kullanılmış.Önde tek disk 310mm arkada 255mm diskler kullanılmış.Yine kişiselleştirmek adına geniş bir aksesuar kataloğu sunulmuş.

Street Twin

60’lı 70’li yılların retro görünümü kazandırılan ve Ducati’nin Scrambler’ına rakip olabilecek bir motosiklet.Bonneville’ye göre motor hacmi biraz daha küçük.900cc motor bloğuyla 55 beygir güç ve 80Nm tork üretiyor.Selesinin alçak olması konforlu bir sürüş sağlıyor.Ride by Wire, çekiş kontrol sistemi, ABS donanımlarına sahip.Kişiselleştirmek için geniş aksesuar kataloğu bulunuyor.Hal böyle olunca motosiklet kendini sattırmayı da başarıyor.

Thruxton R

1200cc’lik canavar Triumph’ın imzası olan paralel çift silindir motor bloğuna sahip.Bu blok 97 beygir güç ve 112Nm tork üretiyor.Ride by Wire,ABS,debriyaj yardımcısı,çekiş kontrol sistemi ve sürüş modları bulunuyor.Önde çift arkada tek brembonun diskleri ve radyal kaliperleri bulunuyor.Bu fren sisteminede ancak bu lastik olur diyebileceğimiz Pirelli Diablo Rosso Corsa ile birlikte sunuluyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu