Haberler

VW’den Cenevre için küçük SUV




VW UP haberimizden sonra, ilgili haberimizin içeriğinde de bahsedildiği gibi, Volkswagen 1 Mart’ta düzenlenecek olan Cenevre Auto Show için küçük bir SUV konsepti tanıtacağını duyurdu.

Aracın resimlerinde farların içerisine yan yana konumlandırılmış ikiz led farların yanı sıra, araçlarda sis farlarının olduğu bölmede bizleri kare bir led ve içerisine döşenmiş üç adet led ışık karşılıyor. Yine resimlerde de gördüğümüz gibi sarı gövde rengi ile tanıyacağımız SUV’un ön bölümünde, tekerlek kemerlerinin alt kısmından itibaren plastik bir kaplama yer alıyor. Ayrıca daha sağlam görünüm için alüminyum ön gövde altı koruması da gözlerden kaçmıyor.

İç fotoğrafları yayınlanmamış olmasına karşın, aracın iç mekanında yer alacak malzemeler ve tasarımın “VW BUDD-e” ile paralel doğrultuda olacağı söylentiler arasında. Eğer söylentiler doğruysa bu demek oluyor ki hemen hemen bütün kontrollere erişimi sağlayacak olan bol dokunmatik seçenekler ve buna bağlı olarak kullanımı basit, fiziksel düğme karmaşasına son veren, düzenli, optimum bir iç tasarım bizleri bekliyor olacak.

2018 yılında pazara sunulması beklenen küçük SUV’da, bir sonraki nesil Polo’da da kullanılacak olan MQB platformu yer alacak. Bunun sonucu olarak konsept SUV, Tiguan’ın bir alt sınıfı olarak plazalarda yerini alacaktır.

İlgili konseptle VW, ucuz bir SUV aracı kullanıcının daha kolay erişimi için seçenekleri arasında sunmuş olacak. Adı henüz açıklanmasa da kimi otomobil medyası aracın aslında önceden resimleri sızan “T-Cross” konsepti olduğunu savunuyor.

Bekleyelim, 1 Mart’ta Cenevre’de neler olacak görelim.

Necati Erdoğan

Otomobiller vazgeçilmezim. Her zaman söylerim, otomobillerin olduğu bir odaya kapatsalar yeme ve içme harici başka şeye ihtiyaç duymam. Otopark.com ile tanıştığım günden beri müptelasıyım. Türkçe öğretmeniyim. Bu camiaya katkıda bulunmaktan onur duyuyorum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu