Haberler

Viagra desteği




BMW’nin fabrika çıkışlı performans ve güçlendirme ekibi Alpina yeni BMW 6 serisi xDrive Gran Coupe için kolları sıvadı. Standart versiyondan farklı olarak gerek görünüm gerek lükslük ve de performans olarak daha kaliteli hale büründürülmüş.

4.4 litrelik V8 motora 60 beygirlik bir güç eklemesiyle 600 beygir ve 800 Nm’lik bir güç çıkışı elde eden Alpina B6, 0’dan 100’e sadece 3.6 saniye içinde ulaşıyor. Böylece bugüne kadarki en hızlı Alpina modeli unvanına da erişiyor. Otomobilin son hızı ise 322 km/s ile sınırlandırılmış.

Ayrıca başka iyileştirmeler de mevcut. Dinamik amortisörlü spor süspansiyon, Adaptif Sürüş stabilizasyonu sürüş keyfini ve kalitesini artırıyor. Güçlendirilmiş frenler Alpina logolu mavi renk kaliperlerle kendini belli ediyor. 374 mm ön, 370 mm arka çapındaki bu kaliperler B6’yı durdurmayı bekliyor.

Görünüm olarak Alpina ön kısmı daha agresif yapmak için ek spoyler, yeniden tasarlanmış böbrek ızgaralar ile tamponu ekleyerek sağlamış. İçeride Alpina logolu direksiyon ve kapı eşiği bulunuyor. Buna ek olarak Alpina’nın belirlediği özel üretim, oldukça kaliteli ahşap bir aksam bulunmakta. Tam LED aydınlatmalar, çift oval egzozlar ve B sütununun gölge çizgisi otomobilde diğer ayırt edici özellikler.

Alpina B6 Mart ayı civarında fiyat etiketiyle buluşacak. Müşterinin isteklerine göre özel siparişle üretilen B6’nın üretimi 2 haftayı buluyor. Tabii bunun sonucunda Alpina’nın usta elleriyle buluşacak olan araçta müşteriyi memnun etmek listenin en başında.

 

okan

1995 yılından doğdum. Ekonomi bölümü öğrencisiyim. Otopark ile ilk tanışmam 2013 yılına dayanmakta. Otomobil sevgimi ve bilgimi köklendiren bu oluşumda 2015 yılının başından beri aktif olarak çalışmaktayım.

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. Yahu bu başlıkları atmak için ne yiyor ne içiyorsunuz. Şu site devam etsin, hit alsın diye giriyoruz, şu başlığın rezilliğine bak. Esprili anlatımı testlerde seviyorum ama site içinde böyle bel altı başlıklar artık can sıkmaya başladı.

  2. And abi başlıklar olmuyor bu başlıkları giren yeni biri falan geldi herhalde kovun gitsin olmaz böyle girip konuların altındaki yorumlara bakarsanız herkes bu başlıklardan şikayet etmeye başladı dikkate alın derim.

  3. Üzülerek söylüyorum da bu başlıklar siteden soğutuyor. Haberler için keşke en az 18 yaşında birini alsaydınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu