Haberler

Dört dörtlük Alman




Mercedes-Benz, bu yıl içerisinde E serisi modellerine getireceği iki yeniliği tanıttı. Bunlardan birincisi, GPS’li ve 4G internet bağlantılı yeni bir multimedya sistemi. Bu yeni multimedya sistemi ile Mercedes-Benz, akıllı telefonlarla cebimize kadar giren online uygulamaları aracınıza getirecek. Sistem, 4G teknolojisini kullanarak 300 Mbps’e kadar indirme ve 75 Mbps’e kadar yükleme hızına ulaşabilecek. Bu hızlar, multimedya sistemindeki internet bağlantılı uygulamaların akıcı bir şekilde kullanılmasını sağlayacak ve aynı zamanda yolcuların da kendi cihazlarından yüksek hızlı internet erişimine sahip olmalarını sağlayacak. Yolcular rahatça görüntülü görüşme, HD radyo ve mobil televizyon gibi özellikleri kullanabilecekler.

İkinci yenilik ise motor seçenekleri arasında karşımıza çıkıyor. Alman üretici detaylara pek girmemiş olsa da E serisi artık E220 BlueTEC 4MATIC konfigürasyonunda 170 HP güç ve 400 Nm tork üreten bir dizel ünite ve 4 tekerlekten çekiş sistemiyle satın alınabilecek.

Ata Aygen

1995 yılında Ankara'da doğdum, Özyeğin Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Doğduktan yalnızca üç yıl sonra otomobil modelleriyle okumayı öğrenmem, kaçınılmaz sonun habercisi gibiydi. Neredeyse doğuştan gelen bu tutkuyu biraz daha somut işlere dökme isteği de beni Otopark'a getiren şey oldu.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Yeni mi akıllarına gelmiş? BMW 1.5 senedir LTE veriyor zaten opsiyon ile.. Güldürmesinler…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu