Haberler

Almanya olmadı sıra Amerika’da




Mercedes yeni van modeli ‘Metris’ in Amerika’da üretime geçeceğini açıkladı.

‘Mercedes Metris’ aslında markanın yakından tanıdığımız Vito modelinin güncellenmiş ve ismi değiştirilmiş bir versiyonu. Yeni ‘Metris’e gerekli olan güç, 4 silindirli 1.9 litrelik turbo beslemeli ve benzinli bir motor tarafından sağlanacak. Bu motor maksimum 211 PS güç ve 350 Nm tork üretiyor.

Mercedes modele eklenen özellikleri açıklama konusunda nazlı davransa da araçta sürücü ve ön yolcu hava yastıkları ile emniyet kemeri uyarı sistemi bulunacağı doğrulandı. Bunun yanında Metris Tourer’da 8 adet hava yastığı sunulacak. Ayrıca araçta standart olarak ‘Attention Assist’ ve ‘Crosswind Assist’ adı verilen sürücüye yardımcı sistemler ve lastik basınç göstergeleri sunulacak.

Aynı zamanda son günlerde çıkan bir haberde, ‘Yeni Sprinter’ modelinin Güney Carolina’nın Charleston eyaletindeki yeni bir tesiste üretileceği açıklandı. Mercedes yetkilileri bu yeni planların firmaya olumlu yansıyacağı görüşünde. İthalat vergileri ve üretim-demontaj sürecinin zorluğu yüzünden böyle bir değişikliğe gidildiği düşünülüyor.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Transporter’a rakip olmaya çalışıyorlar ama sadece çalışmakla kalıyorlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu