Haberler

Baba mı oğul mu?




Çıktığı ilk tarihten bugüne kadar otomobil dünyasında çok farklı bir yer edinen GT-R’ı yaptığı yeniliklerle otomobil severlerin kalbinde her zaman taht kurdu. Fabrikadan ilk çıkan R34 GT-R o zamanlar ilk haliyle sadece 280 beygirdi, bugün ise çok daha farklı rakamlarla bu otomobil yollarda.

Bu Godzillaların iki taraftar tipi var. Eski modellerin o ruhunu savunanlarla yeni modelin devrimsel özelliklerini sevenler. Aşağıdaki videoda eski-yeni, baba-oğul yarışı var… Kim kazanırsa kazansın GT-R bizim için her zaman kalbimizde ayrı bir yerde olacak…

okan

1995 yılından doğdum. Ekonomi bölümü öğrencisiyim. Otopark ile ilk tanışmam 2013 yılına dayanmakta. Otomobil sevgimi ve bilgimi köklendiren bu oluşumda 2015 yılının başından beri aktif olarak çalışmaktayım.

İlgili Makaleler

13 Yorum

      1. Bi kere otomatik vites oldu. Ön yüzü bence skyline’da daha erkeksiydi. Ayrıca Paul Walker’ın kullandığı araç ordan tanıdık sayılır. Onun için yeri bana göre ayrı diğer Gt-R lara göre.

        1. Otomatik olmayan SS kalmadı ki. İlk F&F şimdi çekilse R35 kullanacaklardı zaten. R34 efsaneydi ama R35 bambaşka bir noktaya taşıdı olayı. R36 daha fena olacak. (V6 TwinTurbo+Hibrit, +800hp’den söz ediyorlar)

          1. SS otomatik olmayan Corvette C7 var 7 ileri manuel, Dodge Challenger, Viper vs. Ayrıca 800 bg olsa ne olur 2000 bg olsa ne olur zaten caddeler tıklım tıklım. Kısa mesafede güzel hazlar yaşamaksa amaç manuel kullanıcan haat hat hat. Sinan abi’ye sevgilerle 😉

            1. GT-R manuel olsaydı satış rakamları bunun yarısı bile olmazdı, kim kontrol edecek +500hp’yi. Bilek lazım o iş için Corvette C7’de ayrıca otomatik de var. Türkiye harici bir yerde yaşayan çok zengin biri olsam R34 bulur koleksiyona koyar, günlük hayatta R35 kullanırım 😀

              1. Kesinlikle katılıyorum. Bende zengin olsam ilk alacağım makine R34 olur.

    1. Kendi adıma konuşuyorum bende paul walker gibi vites değiştirme yeteneği olmadığı için GTR R35 VS BMW F82 HAYALİMDEKİ TEK ARABA..

  1. R34 gönüllerde taht kurmuş bir otomobil.R35 mükemmel bir araba ama bana sanki kağıt üzerindeki rakamlara çok takıldılar gibi geliyor.

  2. r35 hayalımdekı arac yaa otomatik belkı ama manuelde o arabanın tam verımını verecek cok fazla ınsan yok bence takılmayın otomatık manuel olayına o aracın verdıgı heyecan baska olur

  3. R35 suruyosan amacın performanstır.otomatık sanzıman kadar hızlı olamayacagına göre konu kapanmıstır 🙂 ama kesınlıkle manuel zevkı veremez.buna manuel koymayan fabrıkanın bır bıldıgı vardır heralde.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu