Haberler

Audi A6 IIHS testi




2016 Audi A6’nın IIHS tarafından düzenlenen çarpışma testi araca güvenmenizi sağlayan cinsten.

 

Akü fırlatanı için,

(bkz: baba akü komple yok)

 

Erdem Erkin Erdoğan

Kendimi bildim bileli var olan otomobil tutkum otopark.com ile yarı amatör hale dönüştü.

İlgili Makaleler

16 Yorum

  1. jetta testinde cansız manken kafayı direksiyona vuruyor 😀 oradaki asıl konu mankeni airbag 😀 binen zavallı da sanıyor ki alman tankındayım yea bana bişey olmaz 😀

      1. Small overlap front resimlerine görede g almasi mümkün değil bence 😉

  2. Bu siteyi gündeme getirmeniz yerinde oldu… IIHS amerikada satılan araçları test eder. Burada satılan araçları bulamayabilirsiniz… Herkesin 5 yıldız aldığı Euro NCAP’ten sonra IIHS small overlap testi ilaç gibi gelecektir. Gerçekten güvenli araçlara binilecekse buradaki testleri atlamamak gerek…

  3. Yorumlayan bazı arkadaşlar görüntüden yanlış yorumlamışlar akünün fırlamasının bir olumsuz etkisi yok 2015 model jetta iihs den top safety pick ödülü aldı yani güvenlikte bütün alanlarda en iyi dereceyi yaptı , asıl alman dediğiniz bmw audi mercedesten bile daha üstün bir derece.iihs sitesine girip bir inceleyin de görüntülerden doğru olmayan yorumlar var bari ingilizceniz varsa ordan doğrusunu okuyun.bmw 5 serisi bile bu jettanın aldığı puanın gerisinde kaldı. Jetta ,o dışardan çok sağlamdır dediğiniz c serisi mercedes 3 serisi bmwler den audi a4 ten hepsinden önde.iihs i iyi takip edin.

  4. Yanlışınız var, jetta aküyü infilak etme riskine karşı bilinçli olarak bırakıyor. Patlarsa karşıda patlasın gibisinden. Ayrıca sürücünün kafasını vurduğu kısım yumuşak materyalden imal edilmiş, jetta gibi son derece prömiyum bir araçta bunun düşünülmeyeceğini mi sandınız?

  5. Bir de sırf yazılanın sonuna kadar doğru olduğu halde diyecek bir söz bulamayıp beğenmeyip eksi yazanlar var yorumu beğenmeyip eksi bırakabilirsiniz ama bu benim yazdığımın doğruluğunu etkilemez.Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar misali.Kovsanız da doğru kovmasanız da doğru.

  6. alman arabalarına laf atanlar..açında mazda chevrolet tarzında tenekelerın videolarını ızleyın.zavallı mazda kapıyı falan bırakıp gıdıyo.yazık.

  7. beyler olayı yanlış anlamışsınız a6 da jetta da en iyi derece olan “good” almış burada önemli olan arabanın darbeyi emmesi ve yolculara gelecek zararı en aza indirmesi(alttaki yorumlara istinaden)

  8. Elinizin altında internet var, böyle saçma, yanlış ve gülünç yorumlar yapmak yerine testi yapanların sitesini açsanız zaten ortada tartışılacak bir şey olmadığını göreceksiniz.
    Ek olarak;
    http://www.iihs.org/iihs/ratings/TSP-List
    Bir arkadaş bu linke gönderme yapmış neymiş efendim buraya girmiş ondan Mercedes C serisinden daha güvenli imiş gibi laflar etmiş. Sonra da eksi aldığı için kaderine küsüp bir yorum daha bırakmış. Peki güzel arkadaşım Volkswagen Jetta ile Mercedes C aynı sınıfta mı yer alıyor sence? Bak ne yazmışlar eşek kadar “Midsize moderately priced cars” yani ne demek? Orta fiyatlı orta büyüklükte arabalar. Kaldı ki o da mı olmadı bir de uyarı yazmışlar “Thus, a small car that’s a TOP SAFETY PICK+ or TOP SAFETY PICK doesn’t necessarily afford more protection than a bigger car that doesn’t earn the award.” yani ne diyor “Seçilmiş olan küçük bir araba ödülü almayan büyük bir arabadan daha fazla güvenlik sağlıyor anlamına gelmez” Bi de şu almanları koruyup diğerlerine teneke diyen arkadaş için çok faydalı bir link bu ayrıca onu da belirteyim, Mazda ve Chevrolet tenekeleri her girdikleri sınıfta listeye seçilmiş görüldüğü üzere. Önemli olan kapı tabi, ölse de o kapı araçtan ayrılmayacak.

  9. Bizim insanlarımızda aracın kaporta hasarı ile sağlamlığı arasında direk doğru orantı kuruyor.(kapısı uçtu, aküsü kaçtı vs.).Olaylar sadece kaporta hasarıyla ilgili olsa adamlar bünyesinde bu kadar mühendis,uzman,işin profesyoneli adamları niye çalıştırsın yoksa kaportacı hamdi ustalar, ahmet ustalar, orhan abiler şase ve podyalarda oynama var yaramaz diyip bu işi bitirirlerdi.

  10. Manken kafayı yumuşak yere çarpıyor 🙂 diyen Jetta yı üst segment sananlara selamlar. Yahu A6 testi bu. Bizim arabalarda A sütunu taş gibi çünkü yakınlık kurmuyoruz 😉 anlayan anlıyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu