Haberler

Karbonfiberlerini kuşandı




Volkswagen, Gran Turismo 6 için tasarladığı GTI Supersport Vision Gran Turismo modelinin tanıtım fotoğraflarını ve videosunu yayınladı.

Geçen sene eskiz çalışmaları ortaya çıkan GTI Roadster Vision Gran Turismo‘dan farklı olarak çok geniş bir body kit görmekteyiz. Aracın ön tamponunun altında karbonfiberden yapılmış çok büyük bir rüzgarlık var, ayrıca arkada yine karbon fiberden yapılmış büyük bir kanat da mevcut, çamurluklar ise oldukça kaslı duruyor. Aracın arka tamponlarının altında çift egzozlu ve yine hafif materyallerden yapılmış difüzor bulunuyor. Ayrıca farların tamamı LED olarak tasarlanmış.

Motor olarak henüz kesin bilgiler olmasa da geçen seneki konsepte VR6 silindirli 3 litrelik 503 beygir güç ve 665 Nm tork üreten 4MOTION 4 tekerden çekiş sistemine sahip 7 kademeli DSG’li motor ve aktarma sisteminin benzeri ya da daha iyisi kullanılacak demek yanlış olmaz.

Gelecek ay Avusturya’daki Wörthersee Şovu’nda aracın detaylarını öğreneceğiz.

Onur KALENDER

1985 doğumluyum. Otomobillere olan sevdam ilk hatırladığım otomobil olan Volvo 360 ile başladı. Geceler boyu uykusuz otomobil dergilerini ezberlemem, kendi tasarımlarımı yapmam ve son olarak da otopark ailesine katılmamla devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu