FeaturedHaberler

Yeni BMW 3 Serisi Touring tanıtıldı! (Video)




Yeni BMW 3 Serisi pek çok kişinin ilgisini çekmeyi başarmıştı. Sırt çantalı 3 Serisi ise Alman rakiplerine kıyasla daha sportif olmak için geldi!

Aracın tasarımsal olarak Audi A4 Avant ve Mercedes C-Estate gibi güçlü rakiplerinden sıyrılmayı başardığını şimdiden söyleyebiliriz. Donanım tarafında ise BMW yeni 3 Serisi için oldukça cömert davranıyor. Modelin baz paketinde LED farlar, geri görüş kamerası, elektrikli katlanır dikiz aynası ve 3 bölgeli klima gibi donanımlar standart sunuluyor. Opsiyon listesinde ise sanal asistana sahip 10.25 inçlik multimedya ekranı, Harman Kardon ses sistemi, head-up display ve 12.3 inçlik dijital gösterge paneli dikkat çekiyor. Modelin M paketinde ise Vernesca deri ısıtmalı koltuklar, deri direksiyon simidi ve alüminyum tetragon trim parçaları standart olarak sunuluyor.

İç mekanda Touring modelin teknolojik açıdan sedan gövde ile benzer temeller taşıyor. Bunun yanı sıra aracın yaşam alanı konusunda sınıfının en iyi oranlarına sahip olacağı bizzat BMW tarafından dile getirilmişti.

BMW 3 Serisi Touring’in kaputunun altında pek çok seçenek var. 184-258 beygir güç üreten 4 silindirli benzinli seçeneklerin yanı sıra 387 beygir 6 silindirli motor en güçlü seçenek olarak karşımızda. Dizel tarafında ise 2.0 litre hacminde ve 150-190 beygir motorlara 265 beygir gücünde 3.0 litre seçenek eşlik ediyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu