Haberler

KIA’da Mayıs kampanyası




KIA, farklı modelleri için uyguladığı kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. KIA’nın mayıs ayına özel kampanyasında Sportage, Soul, cee’d, Rio, Picanto ve K2500 modellerinde kaçırılmayacak indirim fırsatları müşterileri bekliyor.   

KIA, mayıs ayında yepyeni bir kampanyaya imza atarak bahar fırsatlarına devam ediyor. Üstün teknolojilere ve ödüllü tasarımlara sahip modelleri ile müşterilerine farklı bir sürüş deneyimi yaşatan KIA, cazip fiyatlarıyla da dikkatleri çekiyor.

Sportage: Statünün otomobil formuna girmiş hali

Kampanya fiyatı: 67.200 TL’den başlayan fiyatlarla…

Modern tasarım, yüksek performans ve üstün donanımı ile statünün otomobil formuna girmiş hali olan Sportage, Türkiye’de en çok tercih edilen KIA modeli olarak dikkat çekiyor. Sportage ile sürüş deneyimi vazgeçilmez bir keyfe dönüşüyor. Dünyaca ünlü Red Dot ve iF Tasarım ödüllerinin sahibi olan Sportage, pek çok özelliği ile sınıfındaki modellerden ayrılıyor. Geniş panoramik sunroof’u sürücülere yol boyunca gökyüzünü sunuyor. Değişken direksiyon modu, direksiyon sertliğini farklılaştıran Normal, Sport ve Comfort sürüş seçenekleri ile yol keyfinizi artırıyor. Akıllı park sistemi teknolojisi, araca anahtarsız giriş imkanı sağlayan akıllı anahtar, bagaj kapısına entegre geri görüş kamerası, ısıtmalı ön ve arka koltuklar ile çift bölgeli otomatik klima diğer özellikler arasında yer alıyor. Sportage müşterilere, 67.200 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

kia_sportage

Soul: Otomotiv dünyasının son fenomeni

Kampanya fiyatı: 78.900 TL
Red Dot & iF ve abc dizayn ödüllerine sahip Yeni KIA Soul, hem özellikleri hem de tasarımıyla otomobil severlerin gönlünü fethediyor. Gökyüzünü görme keyfi yaşatan panoramik sunroof’u, çok fonksiyonlu deri direksiyon simidi, 18″ çift renk alaşım jantları, cesur arka ve ön tamponuyla Yeni KIA Soul, ruhundaki aykırılığı tasarımına yansıtıyor. İç donanımda 4.3″ renkli dokunmatik ekran ile sürücülerin tüm fonksiyonları parmakları ile yönetmesini sağlıyor. LCD Cluster özelliği ise gösterge panelini daha şık ve daha renkli hale getiriyor. KIA Soul, hayatında yeni deneyimler ve değişimler yaşamak isteyenler için 78.900 TL fiyatla sunuluyor.

cee’d: Bir otomobilden beklenen her şeye sahip

Kampanya fiyatı: 54.700 TL’den başlayan fiyatlarla…

KIA ailesinin modellerinden cee’d, teknolojisi, tasarımı ve verimliliği ile bir otomobilden beklenen her şeyi sunuyor. Panoramik sunroof’u, alaşım jantlarının tasarımı ve LED tipi farlarının sportif bir şıklıkla harmanlanan estetiği cee’d’in ilk görüşte dikkat çekmesini sağlıyor. Elektrikli ve hafızalı sürücü koltuğu ise fark yaratan diğer özellikler arasında yer alıyor. Akıllı park sistemi ile pek çok sürücüye kolaylık sağlayan cee’d modelinin, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi ile elektrikli park freni de bulunuyor. cee’d, 54.700 TL’den başlayan fiyatlarla müşterileri bekliyor.

Rio: Tasarımdan da teknolojiden de vazgeçmeyenler için

Kampanya fiyatı: 43.500 TL’den başlayan fiyatlarla…
Rio, KIA ailesinde tasarım ve konforun mükemmel uyumunu temsil ediyor. Zengin donanıma sahip olan Rio, Euro NCAP değerlendirmesinden aldığı 5 yıldız ile sınıfında öne çıkıyor. B segmentinde yer alan Rio’da; gökyüzünün güzelliğini görme imkânı veren sunroof, projeksiyon tipi ön farları, LED tipi gündüz farları, 17inç alaşım jantları, katlanabilen elektrikli yan aynaları öne çıkan özellikler olarak dikkat çekiyor. Yağmur sensörü ve bluetooth özellikleri ise sürücülerin konforunu artırıyor. Otomobil severler Rio’ları, 43.500 TL’den başlayan fiyatlarla yetkili satıcılarda bulabilirler.

kia_rio

Picanto: En büyük tasarım ödüllerini aldı

Kampanya fiyatı: 43.900 TL
Sınıfından beklenen kompakt görünümünü sınıfından beklenmeyen konforla birleştiren Picanto, KIA’nın mayıs ayı kampanyasında yer alan modeller arasında bulunuyor. KIA’nın 1.25L benzinli motoruyla ekonomik bir kullanım sunan A segmentteki temsilcisi olan Picanto, dış tasarımı ile otomotiv dünyasının en büyük tasarım ödülleri IF ve Red Dot’a layık görüldü. Picanto, alaşım jantları, krom kapı kolları ve ön ızgarası ile fark yaratıyor. Manuel klima, sürücü ve yolcu ön hava yastığı, yan ve perde hava yastıkları, holojen ön farlar ise diğer önemli özellikler arasında bulunuyor. Picanto’nun kampanya kapsamındaki fiyatı, 43.900 TL.

K2500: Geniş taşıma kapasitesi

Kampanya fiyatı: 44.800 TL’den başlayan fiyatlarla…

Sunduğu konfor ile sınıfında fark yaratan KIA K2500, geniş taşıma kapasitesi, elektrikli ön camları ve yüksek performanslı klimasıyla müşterilerin ihtiyaçlarını karşılıyor. K2500, KIA’nın mayıs kampanyasında 44.800 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

KIA tüm otomobil tutkunlarını, yeni kampanyalarından yararlanmak için yetkili satıcılarına bekliyor.

Emre Berk Simsek

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği mezunuyum. Sıkı bir otomobil tutkunuyum. Çocukluğum onların içinde geçti, üniversite yıllarımda ise birçoğunu test ettim. Ve yine aynı yıllarda Otopark ailesine dahil oldum. Direksiyonda olmak benim için bir çocuğun oyuncağıyla oynaması gibidir; bazen huzur dolu, kimi zaman ise adrenalinin doruklarında.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu