Haberler

Geçmiş olsun şampiyon!




Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu,

2 Mayıs’ta Alanya’da ailece çıktıkları tatil esnasında rahatsızlanıp hastaneye kaldırılan 2 aylık oğlu için, “Çocuğun beyin kanaması geçirdiği tespit edildi. Sağlık Bakanlığı ambulansıyla Antalya’ya getirdiler. Ardından ambulans uçakla İstanbul’a naklettiler. Oğlumun Alanya’dan İstanbul’a sevkinde başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere devletin üst kademesi yakından ilgilendi. Cumhurbaşkanımız, Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç ile Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Motosiklet Federasyonu Başkanımız Bekir Yunus Uçar da bizzat yakından ilgilendi” şeklinde bir demeç verdi.

Sofuoğlu, “Doktorlar bin çocukta bir böyle sebepsiz beyin kanamasının yaşandığını anlattılar. Hamza şu an hastanede. Ameliyat sonrası elleri ve kollarındaki hareketlilik bizi umutlandırdı. Allah’tan umut kesilmez” dedi.

Dünya Supersport Şampiyonasının 5. etabı, 10 Mayıs Pazar günü  İtalya Imola Pisti’nde olacak.

İtalya yarışına gitmeye hazırlanan Ünlü motosikletçi, “Gidip gitmeme konusunda ne yapacağıma karar vermekte zorlandım. Diğer taraftan hayat devam ediyor. Oğlum için İtalya yarışını kazanmak istedim ve gitmem gerektiğini hissettim. Allah bizi ağır bir imtihanla sınıyor. Buna da şükür etmek zorundayım” ifadelerini kullandı.

Kenan Sofuoğlu, yarış öncesi genel klasmanda 80 puanla zirvede bulunuyor.

 

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu