Haberler

İlk elektrikliler Ankara’da




Borusan Oto, Ankara’da da elektrikli modellerinin satışına başladı. BMW i’nin Türkiye’deki ikinci satış noktası, İstanbul Ataşehir’den sonra Ankara Balgat oldu.

Borusan Otomotiv çatısı altında BMW, BMW i, MINI, Land Rover ve Jaguar markalarının satış ve satış sonrası hizmetlerini Türkiye çapında başarıyla sürdüren Borusan Oto, elektrikli otomobil serisi BMW i’yi İstanbul dışına da taşıdı. BMW i ürün gamında yer alan i3 ve i8 modellerinin satışını sadece Ataşehir showroom’unda gerçekleştiren Borusan Oto, satış yelpazesini genişletti. İstanbul dışından da yüksek düzeyde elektrikli model talebi alan Borusan Oto, Ankara’da Balgat showroom’unda da BMW i3 ve BMW i8 modellerinin satışına haziran ayı itibariyle başladı. Böylece i3 ve i8 modellerinin satışında rekor kıran Borusan Oto’nun elektrikli otomobilde ikinci satış noktası ve şehri Ankara Balgat oldu.

Borusan Oto Balgat aynı zamanda özel ekipmanlarıyla BMW i elektrikli otomobillerin servis hizmetini de vermeye başladı. Borusan Oto Balgat’da kurulu şarj istasyonunda otomobillerin şarj edilmesi de mümkün olacak.

‘Doğuştan Elektrikli’ sloganıyla tüm dünyada ses getiren ve BMW Grubu’nun tamamen yeni geliştirilen model yelpazesinden oluşan elektrikli otomobillerin markası BMW i geçen Eylül ayında Türkiye’de satışa sunulmuştu. 8 aylık sürede anahtar teslim fiyatı 46 bin 300 Euro’dan başlayan BMW i3 ve 187 bin Euro’dan başlayan i8 rekor satışa ulaştı. Borusan Oto, 2015 yılı içinde BMW i3 ve BMW i8 modellerinden oluşan mevcut elektrikli otomobil yelpazesiyle 150 adetten fazla satış gerçekleştirmeyi amaçlıyor.

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu