Haberler

Çin’de ortaya çıktı




Çinli casus fotoğrafçılar, yeni BMW 1 Serisi Sedan’ın iç kısmını görüntüledi.

Yakalanan fotoğraflarda sedan 1 Serisi’nin iç kısmı, 2 Serisi Active Tourer ve yenilenen X1 ile büyük paralellik taşıyor. Zaten çoğu premium marka, genel olarak modellerinin iç ve dış tasarımlarının birbirlerine benzemesini tercih ediyor.

Yeni BMW 1 Serisi Sedan, UKL platformunda yükselecek ve artık kesin olarak söyleyebiliriz ki önden çekişli olacak. Motor kısmında da 3 ve 4 silindirli benzinli ve dizel üniteler, tercihe bağlı olarak 6 ileri manuel veya 8 ileri Steptronic şanzımanlarla satışa sunulacak.

BMW’nin ulaşılabilecek en alt sedan modeli olacak olan yeni 1 Serisi Sedan, bu yılın sonunda resmi olarak tanıtılacak ve ilk etapta sadece Çin’de satışa sunulacak. Ülkemizde iyi satış rakamları yakalayan Audi A3 Sedan ve Mercedes CLA, yeni 1 Serisi Sedan’ın direk rakipleri olarak gözüküyor.

Oguzhan_Toretto

93 doğumlu, İzmirli ve DEU İngilizce İşletme'yi bitirmek için çabalıyor. Boş zamanlarında Hyundai kullanır ve kendini bildi bileli direksiyonu tutmaktan zevk alır. Otopark ile karşılaşması ise, E 180 testine dayanır.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu