Haberler

S4 alamıyorlarsa A4 S Line alsınlar




Yeni Audi A4’ün tüm detaylarıyla tanıtılmasından sonra, Audi tarafından yayınlan yeni bir video klibiyle A4’ün S Line paketli versiyonu da üzerindeki örtüyü kaldırdı.

Videoda, Tango Kırmızısı rengiyle karşımıza çıkan Audi A4 S Line, 2,0 TFSI motorla donatılmış. İki farklı güç seçeneği olan bu motor 190 PS güç, 320 Nm tork üretirken,  diğer seçeneği de 252 PS güç, 370 Nm tork üretiyor. Ayrıca Quattro sayesinde gücünü dört tekerleğe aktarırken, yeni geliştirilen çift kavramalı 7 ileri S Tronic şanzıman da opsiyon listesinde yer alıyor.

Bununla birlikte videoda gösterilen A4 S Line ‘da LED farlar, Bang & Olufsen ses sistemi, 12.3 inçlik dijital gösterge paneli göze çarpan diğer detaylar. Ayrıca S Line paketiyle birlikte gelen spor deri koltuklar, sportif direksiyon simidi, aydınlatmalı ve S Line logolu kapı eşikleri ve iç mekanda kullanılan granit grisi trimler de premium havayı artırmış.

B9 jenerasyon A4 sedan ve A4 Avant’ın satışına bu sonbaharla birlikte başlanacak. Satışına başlandıktan kısa bir süre sonra da Eylül’ün ortasındaki Frankfurt otomobil fuarında S4 versiyonunun görüleceği tahmin ediliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=OeKX06Rwf7A

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Evet beyendi şuan elimizde beyaz türkiye paketlisi mevcut…. evet evet araba azına kadar dolu zaten evet tabi .. navigasyon teknoloji paketi yalnız o zaman araç s oluyor …. bi 60bin tl oynayabilir ama.

    Vİdeodaki aracı sadece kasa olarak görürüz abiler o sinyalide çok araç vermez:D

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu