Haberler

Citroën’den 7000 TL’ye varan indirimler




Citroën, binek modellerinde “kaçırılmayacak indirimler ve çok cazip faiz seçenekleri” ile Citroën sahibi olma fırsatı sunuyor. Kasım ayı süresince Citroën’in şehir içi sürüşü keyfe dönüştüren modellerinden C4 Picasso’da 4.000 TL’ye, C4 Cactus’te 7.000 TL’ye, C1’de 5.000 TL’ye, yeni C4’te 2.500 TL’ye ve C-Elysée’de de 4.000 TL’ye varan cazip indirim fırsatları sunuluyor. Ayrıca her beklentiye uygun faiz seçenekleri de Citroën bayilerinde sizleri bekliyor.

Kampanya kapsamında cazip ödeme avantajlarının yanı sıra; 5 kişilik C4 Picasso’da yüksek ısı izolasyonlu panoramik cam tavan donanımı da hediye ediliyor.

Citroën’in faiz kampanyası Kasım ayında da devam ediyor. C1, C3 ve C-Elysée modellerinin tüm versiyonlarında 15.000 TL’lik kredi kullanımına 15 Ay %0 faiz imkanı sunulurken; C4, C4 Cactus ve C4 Picasso modellerinin tüm versiyonlarında da 30.000 TL’lik kredi kullanımına 24 Ay %0,79 faiz avantajı sağlanıyor.

5 kişilik Citroën C4 Picasso ile geniş ailelerin tercihi 7 kişilik Citroën Grand C4 Picasso modelleri de Kasım boyunca uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. 7’’ dokunmatik ekran ve kişiselleştirilebilir 12’’ HD panoramik gösterge ekranı ile teknolojiyi zirveye taşıyan C4 Picasso etkileyici tasarımı ve yüksek donanım özellikleri ile fark yaratıyor. C4 Picasso tüm özelliklerin yanı sıra yeni nesil verimli BlueHDi motoru ve yeni EAT6 tam otomatik şanzımanıyla öne çıkıyor.

Citroën C4 Cactus, tüm araç komutlarının tek ekrandan yapabilme kolaylığını sağlayan 7’’ dokunmatik tableti, kanepe görünümlü geniş ön koltukları ve tavana yerleştirilen yolcu hava yastığı (Airbag in Roof teknolojisi) sayesinde daha geniş oturma alanı sunuyor.

C4 Cactus’ün şık bir valizi andıran Top Box torpido gözü, aynı zamanda işlevselliği ve kolay erişebilir olmasıyla da kullanıcıya büyük rahatlık sağlıyor. Özel yüksek ısı izolasyonlu panoramik cam tavanı ise içeri giren ışığı filtrelerken, kullanıcıları UV ışınlarından koruyor.

Citroën binek otomobiller, Kasım ayı kampanya fırsatları ile Citroën bayilerinde tüketiciler ile buluşuyor!

Emre Berk Simsek

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği mezunuyum. Sıkı bir otomobil tutkunuyum. Çocukluğum onların içinde geçti, üniversite yıllarımda ise birçoğunu test ettim. Ve yine aynı yıllarda Otopark ailesine dahil oldum. Direksiyonda olmak benim için bir çocuğun oyuncağıyla oynaması gibidir; bazen huzur dolu, kimi zaman ise adrenalinin doruklarında.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Yapmış da onu da kaktüse yapmış, 55liraya en boşu, bari dolu cam tavanlı olsa o fiyata, kaktüs düşünenler almasın, 2016’da 2015’ler ellerinde kalacak zaten, o zaman alırlar 10-15 lira ucuza
    .

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu