Haberler

Mercedes C-Serisi kamuflajlı yakalandı!




Mercedes-Benz C-Serisi Cabriolet, Almanya’da ağır yağmur altında test edilirken amatör kameralar tarafından kamuflajlı yakalandı.

C Serisi Coupe’nin çıkışından sonra Mercedes-Benz, Coupe’nin metal tavanını atıp soft top modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Cabriolet’in açılır tavanı haricinde, Coupe modeli ile arasında kayda değer bir değişiklik yok. Ancak tavan katlandığında yer kapladığından dolayı bagaj hacmi düşecek. Güçlendirilmiş karoser ve tavan mekanizmasından dolayı Coupe modeline göre daha ağır olacağı da unutulmamalı.

Direkt olarak BMW 4 Serisi Convertible’a rakip olmasına rağmen arada büyük bir fark olacak. Bunun nedeni ise BMW’nin daha ağır bir metal tavana sahip olması.

Mercedes-Benz’den beklendiği üzere araçta kabine daha az hava girmesini sağlayan AİRCAP sistemi bulunuyor. Ayrıca sürücü ve yolcunun boyun bölgesinin ısıtılmasını sağlayan AİRSCARF sitemine de yer verilmiş. Aracın Mart 2016’da Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılması bekleniyor.

Ulaş Uluçay

19 yaşındayım. İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği öğrencisiyim. Babam sağ olsun kendimi bildim bileli Ford tutkunuyum. Otoparkla tanışmam da babamın arabasını perte çıkardıktan sonra oldu. :)

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu