Haberler

Corsa’ya teknolojik doping




Yeni 5. nesil Corsa’da Opel, 4. nesil Corsa’yla hemen hemen aynı araç mimarisini kullanıyor. Ancak Russelheim mühendisleri Corsa E için biraz daha fazla elektronik oyuncak ekleyerek bu durumu değiştirmeye karar vermişler ve araca Astra’dan aldıkları R4.0 IntelliLink multimedia sistemini eklemişler.

Almanya’daki fiyatı 350 € olan sistem Android 5.0 ve iOS 7.1 sonrasındaki mobil sürümler ile uyumlu ve Apple CarPlay ile Android Auto desteği mevcut. USB ile cihazınızı bağlamanız, tüm fonksiyonları 7” dokunmatik ekran üzerinden kullanabilmeniz için yeterli. Telefonunuzu bağladıktan sonra Google Maps ve Apple Maps’i ekrana yansıtarak kullanabilir, gerçek zamanlı trafik bilgisini görebilirsiniz. Aynı zamanda WhatsApp ve Skype üzerinden gelen mesajları da sesli dinleyerek sürüş sırasında dikkatiniz dağılmadan ilerleyebilirsiniz.

Aracınızı yürüyen bir Wi-Fi bağlantı noktasına dönüştürmek isterseniz bunun maliyeti de Almanya için 490 €. İnternet istemem ama navigasyonsuz da olmaz diyenler için ise Opel TomTom GO 40 Navigasyon sistemini sunuyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu