Haberler

Yılın son rallisi 26-27 Aralık’ta!




Ege Kupası son yarışı olan Seferihisar Rallisi 26 – 27 Aralık 2015 tarihinde Ege Otomobil Sporları Kulübü (EOSK) tarafından İzmir‘de gerçekleştirilecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Seferihisar Belediyesi’nin desteklediği organizasyon Sığacık Teos Marina sponsorluğunda düzenlenecek.

26 Aralık 2015 Cumartesi günü saat 14:00 – 16:00 Saatleri arasında Teos Marina tüm araçlar teknik kontrolden geçecekler ve aynı gün saat 17:00’de sembolik start alacaklar.

Pazar günü 10:00’da direksiyon başına geçecek ekipler, 6 özel etabın ardından saat 15:40’dan itibaren Teos Marina’da finişe ulaşabilmek için ter dökecekler.

Yaklaşık 15 ekibin start alması beklenirken Seferihisar Rallisi’nde ekipler yarış sonunda 146 km’lik asfalt parkurun 65 km‘sini  özel etap olarak geçecekler.

Kaynak: TOSFED

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu