Haberler

Kia’nın sağı ‘Soul’u belli olmuyor!




Tanıtıldığı tarihin ardından 3 yıl geçmesine rağmen kullanıcılarının gözünde şirinliğini kaybetmeyen modele, Kia’dan makyaj operasyonu hediyesi geliyor.

Bu son fotoğraflarında İskandinavya’da görülen model, güncellenmesine rağmen halen taşıdığı ağır kamuflaj ile detaylarının çoğunu örtüyor. Çoğunlukla ön yüzünün değiştirildiği tahmin edilen modelin, yeniden tasarlanmış farları ve egzantrik hava girişleri bu tahminlerin kanıtlarını oluşturuyor.

Arka tarafında doğru gidildikçe değişim her ne kadar azalsa da, ön çamurluklarında bulunan fakat herhangi bir işlevi olmayan hava girişleri de dikkat çekiyor. Bunların dışında yenilenmiş arka tampon ve stop bileşenlerini içeren dokunuşların çoğu fiziksel kategoride yer alıyor.

İç kabinin görüntülenmemesine rağmen, kamuflajların kapattığı detayların haricinde, iç kısımdaki tek nüans, eklenmesi öngörülen ‘UVO’ isimli bilgi & eğlence sistemi olarak WCF fotoğrafçıları tarafınca rapor edilmiş.

Motor seçenekleri henüz resmi olarak doğrulanmazken, modelin yeni ve daha güçlü versiyonlarıyla karşımıza çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bunun yanı sıra alınan bilgilere göre süspansiyon ve direksiyon sisteminde motora oranla daha büyük değişiklikler modelde boy gösterecek.

Makyajlı Soul’un, Kia tarafından bu yılın sonlarına doğru veya 2017’nin ilk haftalarında kullanıcılarına sunulması bekleniyor.

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu