Haberler

Camaro Z/28 sürpriz yapabilir




Altıncı nesil Chevrolet Camaro ile alakalı dedikoduların ardı arkası kesilmiyor.

Camaro Z/28 adını verdiği son nesil Camaro’suyla atmosferik motorlu Ford Mustang Shelby GT350’nin karşısına çıkmaya hazırlanan Chevy, Z/28’i daha önce haberini yaptığımızın aksine turbo motorla değil atmosferik bir motorla donatabilir.

Amerikalı haber kaynaklarına göre özel olarak geliştirilen silindir kapağı ve direkt enjeksiyon gibi yeniliklerin kullanılacağı 7.0 lt’lik LS7 V8 motora sahip olması beklenen otomobil, 540-560 BG arası bir güce sahip olacak.

Yeni gelen bilgiler ışığında 526 BG gücündeki 5.2lt V8 motora sahip Shelby GT350’den daha güçlü bir seçenek olacağı düşünülen Camaro Z/28 için şimdilik net bir açıklama yapmaktan kaçınan Chevy, Z/28’i önümüzdeki aylarda tanıtmayı planlıyor.

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu