Haberler

Mercedes-Benz Vito’nun zirve yürüyüşü




Mercedes, V-Serisi’ne dahil ettiği EXCLUSIVE donanım seçeneğiyle birlikte kaliteyi en üst noktaya taşıyacak.

V-Serisi olarak bilinen ,ancak ülkemizin de dahil olduğu bazı ülkelerde Vito veya Viano olarak adlandırılan otomobil, yapılan değişikliklerle birlikte sportif bir görünüme kavuşmuş. 19 inç’lik çok kollu jantları ve spor süspansiyonuyla bizleri karşılayan Vito EXCLUSIVE, sert yapısına rağmen iç mekanda sunacağı konforla da adından söz ettireceğe benziyor.

Mercedes; panoramik açılır cam tavan, Nappa deri döşeme ve 16 hoparlörlü Burmester ses sistemi gibi özelliklerle donattığı Vito için maliyetten kaçmazken, iç mekandaki krom ve mat alüminyum parçalara ek olarak kullandığı seramik tavan çerçevesiyle Vito’yu adeta S-Serisi kalitesine yükseltmiş. Vito EXCLUSIVE’de arka kısımdaki yolcuların konforu kadar ön bölümde oturan yolcuların da konforunu düşünen Alman marka, bu bölümde; elektrikli, ısıtmalı ve soğutmalı koltukları tercih edilmiş.

Yorgunluk algılama sistemi, aracın yan rüzgarlardan etkilenmemesi için özel olarak geliştirilen Crosswind Assist sistemi, park asistanı ve 360° derece görüş sistemi gibi pek çok ekipmanın standart olarak sunulduğu Vito EXCLUSIVE’ın Almanya fiyatını 74,911€ olarak belirleyen Mercedes, kısa bir süre sonra Vito ailesi için AMG ve Marco Polo paketlerini de satışa sunacak.

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Şu tablet ne zaman adam akıllı görünecek açıkçası merak ediyorum. Sonradan takılmış gibi. Çok iğreti geliyor. Sanki oraya ait değil.

  2. V serisi ile Vito her ülkede ayrı satılıyor. Ticari sürüm olan Almanyada da vito. V serisi apayrı bir model. Kabinleri tamamen farklı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu