Haberler

Bentley ”Mulsanne Speed Beluga Edition” modelini tanıttı




Şirketin ”Mullin Coachbuilding” bölümü tarafından düzenlenen ”Beluga Edition”, spor bir görünümle beraber siyah boyanmış aksamlara ve 21 inçlik 5 kollu alaşım jantlara sahip. Araç aynı zamanda oyma lazer ile yapılmış ”Beluga Edition” yazılı kapı eşiklerine ve uçan ”B” şeklindeki kaput armasına sahip.

Değişiklikler nispeten küçük görünse de ”Mulsanna Speed”; premium iç deri döşeme, tırtıklı deri spor vites kolu, iç aksamda çeşitli ceviz ve Piano Black kaplamalar ile karşımıza çıkıyor. Bunun yanında arka yolcular için kontrollerle donatılan aynı zamanda katlanabilen arka kol dayama modelde mevcut.

”Mulsanna Speed” modeli ortaya çıkana kadar Bentley hakkında söylenecek pek bir şey yoktu. Fakat bu modelle beraber 6.75 litre V8 530 beygir güç 1100 Nm tork üretebilen bir motorla donatılmış. 0-100 km/h değeri 4.8 saniye olan ”Mulsanna Speed”in son hızı ise 306 km/h. Yakıt verimliliği açısından araç şehir içi 19.6 litre/100km, şehir dışı ise 12.4 litre/100km yakıt harcayacak.

ANIL BULUT

Trakya Üniversitesinde Mak Müh okumaktayım.1997'de arka koltukta dikilerek babamı gözlemlemek, ne olduğunu anlamakla başladı bu tutku.Şimdilerde ise kendi aracım olan Opel Corsa ile şoför koltuğunda devam ediyor:)

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu