Haberler

Seat Alhambra’nın 20. yılı!




Seat, MPV segmentindeki modeli Alhambra’nın 20. yılını özel bir donanım paketiyle kutluyor. Herkesin Seat denildiğinde markanın ilk SUV’u Ateca’yı konuştuğu bu günlerde, bu sınırlı üretim Alhambra için sessiz bir tanıtım geldi.

İspanyol MPV, parlak siyah detaylara sahip 17 inçlik yeni jantlarla, karartılmış xenon farlarla, karartılmış yan-arka camlarla ve büyük bir panoramik tavanla donatılmış. İç mekanda ise kontrast dikişlere ve Alhambra 20. yıl logolarına sahip koyu renkli Alcantara döşeme, masaj fonksiyonuyla birlikte yolcuları karşılıyor.

Bu özel Alhambra’da standart olarak sunulan donanımlar arasında anahtarsız giriş ve eller serbest bagaj kapağı sunuluyor. Bunların yanında sürgülü kapılar da elektrikli olarak açılıp kapanabiliyor. Kör nokta yardımcısı, far asistanı ve trafik işareti algılama gibi özelliklerin dahil olduğu güvenlik ve yardım donanımlarının yanında navigasyon da standart olarak sunulurken, Full Link akıllı telefon bağlantısı opsiyonel donanımlar arasında.

Seat, 20. yıla özel Alhambra’nın kaç adetle sınırlı olacağı ve fiyatı konularında henüz herhangi bir bilgi yayınlamış değil.

Ata Aygen

1995 yılında Ankara'da doğdum, Özyeğin Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Doğduktan yalnızca üç yıl sonra otomobil modelleriyle okumayı öğrenmem, kaçınılmaz sonun habercisi gibiydi. Neredeyse doğuştan gelen bu tutkuyu biraz daha somut işlere dökme isteği de beni Otopark'a getiren şey oldu.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu