Haberler

Bajaj Qute Türkiye turuna çıkıyor




Kuralkan Holding çatısı altında temsil edilen ve dünyanın sayılı motosiklet üretici markalarından biri olan Hintli Bajaj’ın 4 tekerlekli 4 kişilik yeni aracı Qute, Türkiye’yi dolaşıyor.

Dünyanın en büyük 3. Motosiklet üreticisi Bajaj tarafından üretilen ve Türkiye Distribütörü Kuralkan tarafından Türkiye pazarına sunulan Qute, Türkiye yollarını dolaşıyor. Roadshow etkinliği kapsamında Qute, toplam 21 ilde meraklıları tarafından yakından incelenebilecek.

8 Nisan 2016 tarihinde Yalova’dan başlayan roadshow 24 Mayıs 2016 tarihinde İstanbul’da sona erecek. Yaklaşık 40 gün sürecek etkinlikte birçok şehir ve ilçede belirlenen noktalarda sergilenecek Qute ile ziyaretçiler test sürüşü de gerçekleştirebilecekler.

“Pratik ve ekonomik çözüm”
Qute tanıtım organizasyonu kapsamında düzenlenen roadshow’u değerlendiren Kuralkan Motorlu Araçlar Pazarlama Müdürü Ekrem Ata, Qute modeli ile düşük bütçeli ancak pratik ve ekonomik bir çözüm sunduklarını belirterek “Ulaşım ve yük taşımada gerek ilk alımda gerekse de işletme giderlerinde sağladığı düşük bütçelerin yanı sıra kolay ve pratik çözümler sunuyor. Roadshow aktivitesi ile aracımızı yakından tanıtmak ve sunduğumuz bu çözümleri yerinde göstermek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Qute ile işler yolunda
Bajaj tarafından özellikle küçük ilçe ve köy hayatında pratik ulaşım ve yük taşıma aracı ihtiyacı göz önünde bulundurularak üretilen ve satışa sunulan Qute, Avrupa Quadricycle standartlarına uyumlu.

Hızı saatte 70 kilometre ile sınırlı Qute’de 13 beygir gücünde 217 cc’lik su soğutmalı motosiklet motoru bulunuyor. 5 ileri 1 geri manuel şanzıman bulunan Qute’de ön ve arkalarda kampana fren sistemi mevcut. 8 litrelik yakıt tankı kapasitesine sahip aracın ağırlığı 399 kg. 2752x1650x1312 mm ölçülerindeki Qute’nin dönüş yarıçapı ise 3,5 metre. 4 kişilik kapasiteye sahip Qute’yi kullanmak için otomobil ehliyeti yeterli oluyor. Qute, 2 yıl veya 30 bin kilometre garanti kapsamında satışa sunuluyor.

Ömür Deniz Seçilen

İtalyan Otomobillerinin aşığı bir Alfisti. Amatör Fotografçı. Ege Üniversitesi İİBF. Hayallerimi süsleyen makina Alfa Romeo 159 3.2 Q4.,

İlgili Makaleler

7 Yorum

  1. Bajaj ile değil,onu taşıyan kamyon vs artık neyse onunla gezeceklermiş.Allah’tan düşündüğüm gibi çıkmadı.Deli işi değilmiş.

  2. Bana bedava verirlerse, bu araba ile ege turunu gerçekleştirebilirim. Benzini benden. Rotamda hazır. İsterlerse kamera ile çeker 50 sayfalık rapor bile yazarım.
    3000 km yol ….

  3. Maksimum 90km/h hızla gidebilen bir motosiklet ile İstanbul’dan Samsun’a giden birini görünce Bajaj’la da gidilir mi acaba diyorum.

    1. 4 tekerlek , fren , direksiyon ve motor olsun . Bana yeter. 3000 hatta 4000 km yol giderim .

      1. Helal olsun sana Ali abi tam benim kafadan yani uzun yol adamısın. Ben şahsen haftasonları bisiklerimle 100km yol yaparım ve bu benim şifamdır tedavimdir adeta, millet 10binlerce liralık motosiklete burun kıvırıyor anlamıyorum bunları

    2. Yamaha Delight ile yaptığı yolu kaydeden Youtuber beyfendiyi kastediyorsunuz galiba. Neden yapılmasın ki o motor ile o yol neden şaşırdınız ? O motor Türkiyeyi dolaşır gıkını bile çıkarmaz sahibini üzmez 100kmde 3 litre yakar daha ne istiyorsunuz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu