Testler

Yakamoz: Mercedes E220d Exclusive




  • Motor1950 cc, 4 silindirli turbo dizel
  • Güç: 194 hp @ 3800 d/d
  • Tork: 400 Nm @ 1600-2800 d/d
  • Şanzıman: 9-ileri, tork konvertörlü otomatik
  • 0-100 km/s: 7,3 sn
  • Son hız: 240 km/s
  • Test tüketimi: Ortalama 6.5 litre/100 km
  • Ağırlık: 1680 kg
  • Bagaj hacmi: 540 litre
  • Fiyat: 362.000 TL

Şanzıman
Sürüş asistanları
Performans
Tüketim

– Konfor
– Motor sesi
– Sürüş dinamikleri

OTOPARK

Sürücünün Adresi.

İlgili Makaleler

84 Yorum

  1. Mercedes için saygı duruşu. (İlk defa bir arabanın böyle olmasına canım sıkıldı.)

  2. aha dedim 50 yaş ve üzerinde alacagım araba.. heycanla test izleyim.. aman tanrım bir de ne görim.. konfor bi bucuk yıldız.. keyfim kactı ama tabi ki her test gibi bunu da izleyecegim.. ve tehlikenin farkında mısınız birazdan burası merco ya konforsuz dedi arabadan anlamıyorcular gelecek.. ve onlar “görece” kavramından bi haber olacaklar 🙂

  3. Test yağıyor maşallah iki gündür 🙂 Vallahi ben e180 alırım son makyajlılardan kafi. 362 bin TL verecek bir şey yok bence. Hafta sonu showroomda inceledim ve böyle eski kasalardaki gibi hissedemedim içerisinde kendimi.(Yorumu testi izlemeden yazıyorum)

  4. Son zamanlardaki en merak ettiğim test aracı geldi. Akşam keyifle izlerim artık 🙂 Konfora 1.5 yıldız. Hemde Mercedes E Kasada. allah alah diyorum iyice meraklandım 🙂

  5. direksiyondaki dokunmatik sistem blackberrylerde var bayadır, geldi yani cep telefonlarına:)

  6. topgear türkiye mi yürü be:D And BMW yi satar Porsche cayenne geçer artık 😀 Ellerinize sağlık süper test süper araba hiç bir zaman alamayacak olsak da !! Arkadaşlar Doğan kabak hangi arabaya binio merak ettik biz bi sonraki videolarda kısacık değinirseniz çok seviniriz..

  7. Ben gerçekten bişeyi merak ediyorum abi. Neden bu gibi özel diyebileceğimiz türden testlerin yaldır yaldır reklamını yapmıyosunuzda cıktıgı an 545254654 milyon izlenmiyor? tuhaf değil mi sizce de?

  8. Bu test baya ses getirir reklamını iyi yapmalısınız bence de.Yalnız fiyatlar ne olmuş öyle 360 bin tl ye e kasa almak nedir üstelik 2.0 litre bu sefer üst vergi diliminde falanda kalmıyor.

  9. Test kesinlikle muazzam olmuş 2 li sohbetler falan harika tebrik ediyorum 🙂 Ancak geçen astra testindeki gibi farlardan bahsetmediniz.Sonuçta tonlarca para verilip alınan led yada bi-xenon farları iyi kötü orta birşey söylemelisiniz.Standart halojenler zaten belli onlara değinmemenizi anlıyorum ancak lütfen opsiyon farlardan bahsediniz.

  10. Arkadaşlar bitek banamı öyle geliyor yoksa lastikde sıkıntı yokmu. Michelşn primacy zaten kötü bir lastik bide run-flat olunca dahada kötü derecede sert oluyodur. Yolda tutmuyor zaten o lastik. Bide yabancı testlerde yol tutuş ve konforu beğendiklerini izleyince (4-5 testte) bu testdeki sıkıntının lastik olduğunu düşünüyorum 🙂

  11. Bir kaç aydır yeni c serisini kullanma fırsatı buluyorum. Yeni e serisinide çok kısa sürede olsa görme ve kullanma fırsatı buldum. Bence mercedes stratejik olarak insanlara opsiyon listesinden daha fazla ürün satmak istiyor ve bu ürünlerin başında havalı süspanyiyon gelmektedir. Aslında bu kadar para vermişken bu opsiyonu da almakta çok büyük fayda var.

  12. Testi şu anda izledim. Benim e serisinin iç mekanında özel hissedemememdeki en büyük neden piano black kısımdı ve bindiğim araç tam olarak bu renk opsiyonluydu. Bende kesinlikle oranın daha pahalı hissetirecek şekilde tasarlanmasından yanayım. Konfor konusunda ise e serisi bencede “uçan halı” gibi hissettirmeli. Hele ki bu dizel benzinlide motor sesi azalacağı için muhtemelen diğer sesler insana daha da batacak! Bu arada yine Doğan Kabak varmış, yine eğlenceli ve yine keyifli olmuş, her testte olsa olur yani,teşekkürler 🙂 Top gear çok iyi olacak bundan sonra sizin okunabilir versiyonunuz olacağı için mutluyum kendi adıma..

  13. Testi izleyince çok şaşırdım. Terazinin iki farklı kefesi olan konfor ile yol tutuş konusunda aynı anda nasıl bu kadar geriye gidilmiş? Hem de E serisinde.

    Tek başına lastik suçlu olamaz (lastik kötü ise E serisine adam gibi lastik koysunlar).

    Dipnot: @dogankabak çok güzel enerjin var.

  14. Bayii’de inceledim aracı. Arka bölümde koltuk ve kapı eşiği arasında olan plastik ayrık ve havada duruyordu. Bir Mercedes’te işçilik hatası görmek şaşırtıcı. Ayrıca orta bölümün tamamının piano black olması çok mantıklı değil. Çizilmeye oldukça müsait. Bir de göstergeler analogtu ve orta bölüme konulan ekran çok kötü duruyordu.

    1. İşçilik sıfır. Gerçekten kullanılan malzemelerin kalitesinden, yerine oturtuluşuna kadar hepsi çok kötü. Kolçak kısmı eski kasa da yumuşaktı. Torpidoda kadifemsi sünger kaplanmayan yer yoktu eski e serisinde. Baz donanımda sunulan ekranın çerçevesi çok kalın. Analog göstergeler sanki tasarımcının çocuğu gelmiş de programda yanlışlıkla iki göstergeyi pörtletmiş. Mercedes çok kötüye gitmeye başladı.

  15. Yeni E kasayı gördüm göreli tasarım olarak ısınamamıştım. Test güzel olmuş her zamanki gibi. Mercedes konfor ve yol tutuş anlamında bu kadar kötü olmamalıydı. Yıldıza hakaret olmuş resmen.

  16. Test gerçekten iyi her zaman olduğu gibi izlerken güldürüyosunuz ama and abi biraz acimasız olmuşsun

  17. Mercedes’te konfor olmaması büyük rezalet ayrıca koltuğun yarı kumaş olması hakaret gibi bir şey o bir Mercedes kaputunda yıldız var yoksa yemişim mekanik altyapsını

  18. Bir otomobil sever olarak otomobil sektörünün gittiği yer beni ciddi anlamda üzüyor ve endişelendiriyor. Lastiklerin berbat primacy ve runflat olması mutlaka bir etken fakat sürüş esnasında direksiyon şase kopukluğu, şasenin burulmasının fazla olması, geçilen her beyaz şerit sesinin olduğu gibi içeride olması.. daha ne denir bilemiyorum. Otomobil piyasasında sürüş asistanları ve teknolojik oyuncakların getirdiği maliyetin kısılacağı yer kesinlikle altyapı olmamalıydı hele ki mercedes de hiç olmamalı. 360 bin liralık E segment bir aracın konfor ve sürüş dinamiği eksiğini lastiklere falan bağlayamayız en azından böyle bir mazeret kabul edilemez. Ne diyeyim üzüldüm açıkçası.

  19. Tasarım tek kelime ile rezalet. Piano black, kontrol ünitesi ve ekranlar konusunda And’a sonuna kadar katılıyorum. O ekranlar nedir sanki sanayideki ustalar tabletleri oraya yapıştırmış gibi duruyor. Kesinlikle fiyatını hak etmeyen bir araba. Mercedes büyük bir firma olabilir ama ürettiği araçlara, tasarımlarına vs. bakınca kesinlikle 3 büyük içinde son sıraya düşmüş durumda. BMW > AUDI > MERCEDES.

  20. Valla testi çok begendim 2015 w212 e180 sahibiyim ve konfor yol tutus konusunda cok memnunum yeni kasayı buyuk bi iştahla beklerken hayallerim yıkıldı. En yakın zamanda bir bayide test edeceğim

  21. Test harika olmuş, elinize sağlık. @dogankabak , bakıyorumda kamera önündeki heyecanını yenmişsin abi, (Jenna Jameson, Sibel Kekilli falan :D). Başarılarının devamını dilerim

  22. Otomobil sektörü gitgide kötüye gidiyor deyince kızıyor millet.. 1999 model BMW M5 aracının süspansiyonları ve çoğu konuda 2016 model her yerinden saçma sapan elektronik fışkıran Mercedes! E serisinden daha iyiyse kimse bana modern otomobilleri övmesin.

  23. tartismasiz izledigim en profesyonel durust ve eglenceli otomobil inceleme videosu. Yakinimda olsaniz sizi kucaklayip tesekkur ederdim.citayi cok yukari koydunuz.bu sizin icin cok iyi fakat digerleri icin hic iyi olmadi.? bravo

  24. test kesinlikle çok iyidi.
    And’ın yorumlarında acımasız olduğunu düşünmüyorum sonuçta 360 bin tl verdiğiniz araba özellikle bir e serisi mercedes ise konforun kötü olduğunu söylemeyi bırak bunu size düşündürmemeli bile.Sonuçta mercedes’in öne çıkan özelliklerinden biri konfor olunca.

  25. Güzel test olmuş. Özellikle ekranın o kenarları konusunda kesinlikle katılıyorum. Benimde gözüme çok takılıyor hiç estetik durmuyor.

  26. Ben audi A6 kullanıyorum. Çok yakın bir arkadaşım bu aracın aynısından aldı.Tek eksiği burmester ses sistemi. Ben iki aracıda kullandım ve şunu çok rahat söyliyebilirim. Benim A6 aracımda 20″ jant mevcut ve s line paket. Spor yaylar mevcut ona rağmen 17″ lik e kasadan daha güzel konforu var. Zaten yol tutuşa hiç girmiyorum. Şunuda belirtmem lazım ama bir akşam saatlerinde hava karardığında bir e kasanın içine biniyorsanız. Kendinizi gerçekten çok iyi hissediyorsunuz bunu ambiyans aydınlatmasında büyük önemi var tabi. Sonuç olarak parasının hakkını malesef vermiyor. Biz babama w205 aldık ve onunla gerçekten mutluyuz. İmkanımız olsada e kasaya geçmeyiz. Kimseyede o kadar para verilmesine tavsiye etmeyiz.

  27. Babamda 2015 makyajlı E180 var. Konfor olarak tek kelimeyle rakipsiz ve mükemmel bir araç. Neye göre derseniz güncel 5 ve A6’ya göre kıyaslıyorum, ikisi de yakınlarımda mevcut. Yol tutuşunu da ön tarafı biraz hafif ve yine direksiyonu da nispi olarak hafif bulsam da çok iyi bulduğumu söyleyebilirim. Bu konuda rakiplerini çok zorlayamadığımdan onlar için bir şey diyemiyorum. Yeni kasayı özellikle iç mekanı nedeniyle merakla bekliyordum ama test neticelerini görünce hayal kırıklığına uğradım. Tam C serisi japonvari tarzından çıkıp Mercedese benzemişken bu test sonrası yıldızla ilgili kafamda acaba sorusu belirdi. Ama yine de arabayı bulan firmanın bu problemlere de çözüm bulacağına inanıyorum 🙂

  28. Yahu abilerim bu nasıl test böyle yahu. Mükemmelsiniz ya gerçekten mükemmel.Doğan abinin mizahını çok sevdim helal olsun And, Sinan, Doğan Abinin birlikte testini de bekliyorum.

  29. Maşallah arabalar yağıyor. 🙂 Test de on numara ve montajın 2 günde olması çok güzel gelişme. Arabaya gelirsek Mercedes E dendiğinde insanın aklına direk konfor geliyor ve Mercedes’in bu konuda ödün vermiş olması kabul edilemez. Ayrıca tasarım olarak da arabaların kendine özgü karakterleri olması gerektiğini düşünüyorum. Yolda gördüğüm zaman bu C serisi bu E serisi diye ayırabilmem lazım. Adamlar bi tasarım yapıp ölçülerini o segmente getirip hiç değiştirmeden üretiyorlar. Bu böyle olmamalı.

  30. bu köşe yaz köşesi şu köşe kış köşesi ortada yaz köşesi 🙂 çekimde sinan olsaydı kesin bu espiriyi yapardı 🙂

  31. Keyifle izledim ve ilk sizde izlemiş olmaya çok sevindim.

    Aracı sizinkinden daha az donanımlı olarak 1 saat kadar kullandım ve kurcaladım öncelikle sizin söylediklerinize katılıyor ve hak veriyorum. Merak eden arkadaşlara tavsiye Mercedes bayisine gittiğinizde illaki bi önceki model E de orda olacaktır test otomobili varsa eğer önce eskiyle sonrada yenisi ile küçük bi gezinti yapın. Yeni E serisinin arka tasarımını özelliklede far tasarının bir önceki modeline göre heyecanını, haşmetini ve heybetini yitirmiş olarak görüyorum (C ve S serisinin arka tasarımı çok daha güzel ve şık) eski makyajlı olan benim gözümde yenisine göre bi bütün olarak daha iyi olarak görüyorum. Otomobilleri sizler kadar iyi bilmesemde beni yeni E serisinin arka tasarımını hiç sevmedim. Malatyada yaşayan biri olarak ülkemizde bayi ağı en büyük olan premium marka M-B olduğundan vb. durumlardan dolayı babamla bu aracın AMG paketlisini bi an olsada düşündük fiyat/performans değerlendirmesi için her ne kadar BMW bayi ağı çok yaygın olmasada yeni 5 serisini bekliyoruz.

    Bu bölümde bahsetmek istediğim konu ise videolu testlerde her ne kadar çok beğensemde böyle bir şeyler eksikmiş gibi gelmesinden bahsedeceğim. Zamanla test formatının daha iyi olacağı inancındayım ancak lüks sınıf bir araç anlatırken önce ön, yan ve arka görünüş aracın rengi kullanılan kromaj vb. anlatıp bagajdan kısaca bahsedip ardından şöyle motor kapağını açıp motor özelliklerinizi ve size hissiyatlarını anlatılması gerektiğini düşünüyorum. Devamında araca binip aynı şuanki gibi olsa tadından yenmez diye düşünü yorum. Otopark ekibine hepsine saygım var çok zevkli bir iş yapıyorsunuz sizleri her ne kadarda yüz yüze görmesemde baya seviyorum. Sinan, And ve Doğan abinin yorumlarını çok önemsiyorum. Birde testlerde aracın dışında başlamanız çok güzel ama özelliklede lüks otomobil testi olayını bir sıraya oturtsanızda öyle devam etseniz tadından yenmez diye düşünüyorum. Umarım yanlış anlaşılıp linç edilmem herkese selam olsun..

    Sevgi muhabbetle..

  32. Doğan abi bu arabayı alan adam yanlamayacak dedin ama bi Sinan Koç atasöz der ki:”Bir araba eğer arkadan itişse o araba yengeç’e bürünecek.” 😀 😀

  33. Bir şey söylemek istiyorum benim dikkatimi çekti. And abi diyor ki ”Bu otomobilin yazısını Top Gear’da yazacağım için burada çok ayrıntıya girmek istemiyorum”. Şöyle bir durum var bu ikisi farklı topluluklar ve herkes Otoparkı takip ediyor diye Top Gear’ı da takip etmek zorunda değil. Tabii ki ben seviyorum ikisin ide takip etmeye çalışacağım ama bu şekilde bir tutum bence olmamış. Hem yazılı basını takip eden ve internetten takip eden kitle arasında büyük fark vardır. Kimileri dergi kokusunu sever dergiden okur, kimileride özellikle genç nesil internetten takip eder. Tabii ki reklam olacak insanları oraya da çekmeye çalışacaksınız ama burdan kısalım oraya koyalım olursa Otopark kimliğini kaybeder. Bunun dışında eğlenceli ve keyifli bir video olmuş durmak yok yola devam :))

    1. 30 dakikadan fazla idi test. ve her konuya değindiler. daha ne anlatacaklarıdı? 😀

      1. Bir önceki Astra testiyle kıyaslarsan kısılan yerleri görebilirsin ama yine de hiç bir şey anlatmadılar demedim yani 30 dakikadan fazla dediğin gibi, sadece söyledikleri şeyi ve kendimce görüşümü belirttim 🙂

  34. Buğra abiyle yollarınızı ayirdiniz mı? The Makina ile ilgili hiçbir şey yok artık sitede

  35. And’a katılıyorum kabini S serisi ve C serisi karması. Premium otomobil markalarının, diğer otomobil markaları gibi bir birinin aynısı modeller üretmesini yakıştıramıyorum. Sürüş destek sistemleri ve yakın gelecekte görülecek otonom sürüş teknolojisi, engelli sürücülere kolaylık sağlayacak. And’ın ciddi anlatımı ve Doğan abinin esprileri bir araya gelince 30 dakika az geliyor.

  36. Güzel olmuş farklı fikirlerin bir araya gelmesi herkesin dikkat ettği noktalar farklı olabiliyor.Doğan Abi ve Sinan Abi’nin bir arada olduğu bir testte bekliyoruz

  37. Eskiden bir türlü yeni test gelmemesinden şikayet edilirdi. Şimdi de sanki çok sık değil mi ?. (Ama şikayetçi değilim, hissettirdiği bu) Konfor ve süspansiyonlardan bahsedilirken sanki benim latitude den bahsediliyormuş gibiydi. Rakam çok geldi. Örneğin Talismanın fullunun 2 katından da fazla bir rakam isteniyor. Testin başlarında ne güzel iç mekanmış derken, gözler aşinaa olduktan sonra artık o kadar da etkileyici olmamakta. Bunun ederi budur demiyorum ama hiç fiyatını bilmesem de sorsalar 250bin derdim herhalde.

  38. Güzel test olmuş hepinizin eline sağlık her zaman böyle kararlı bir şekilde yolunuza devam edin bende 30 dk boyunca sizi zevkle izledim ben aracı hiç denemedim ancak eski e serisini biliyorum konforu bu modelde daha yüksek tutmalarını beklerdim ama dediğinizi göre konfor ve yol tutuş düşmüş Mercedes’in e serisi gibi konfor odaklı bir modelde kaliteyi böyle düşürmesi düşündürücü ayrıca konsol konusunda bende and’a katılıyorum alt tarafı hiç beğenmedim bencede modeller birbirinden farklı olmalı heleki Mercedes gibi kendini kanıtlamış premium bir markada ben aracın jantlarınıda beğenmedim araca hiç yakışmamışlar bu araç alınacaksa 19 inçlik jantlarla alınmalı aracın görüntüsüne çok büyük katkısı oluyor.

  39. İnşallah mercedes sinirlenip de test aracı vermekten vazgeçmez. Ben hayal kırıklığına uğradım yeni e serisinde.

  40. Doğan abi vizyonun zayıf küçük düşünüyosun. Kaliteli deri koltuk kumaştan iyidir soğutma alırsan terletmez. Tabi şaka yapıyorum harikasınız. 😀

  41. Doğan Abiye zaten testlerde kanım ısınmıştı, birde Beşiktaşlı olduğunu söyledi. Parti kur oy verelim Doğan Reis, saygılar.

  42. Elllerinize sağlık diyecem ama araba kendi gidiyordu 😀 yüreğinize sağlık 🙂 çok beğendim. E serisi konfor demek bence havalı süspansiyon ve daha yumuşak lastikle iyileşeceğini düşünüyorum. ayrıca Farlara değinmediniz onu çok merak ettim.

  43. Testten anladığım kadarıyla E almak için 1.6 motor seçeneğini ve de makyajını beklemek gerekecek. Belirtilen hataların çoğunu makyajla gidereceklerdir kanımca. 1.6 gelir ise 200 ila 250 bin aralığında daha gerçekçi rakamlarla yine çok satacaktır.

      1. O fiyat arabanın boş halinin fiyatıdır. Ancak premium alan kimse o kadar boş araç almak istemez. Benim kastettiğim testteki araç doluluğunda bir E nin 200 – 250bin aralığında olması idi. Muhtemelen gelirse baz 1.6 nın fiyatı da 170 – 200 bin aralığında olacaktır diye tahmin ediyorum.

        1. Açikçasi Amg paketli 2.0 benzinliyi 230’a alabiliyorsunuz. Ustune 20 binlik donanim eklesiniz de 250’nin altinda kalir.

          Bence 2.0 Benzinli ile 250 bine güzel bir araç ortaya çıkartılabilir. Test aracindaki guneslikler bile 5 bin lira. Buyuk ekran ve dijital kadran 16 bin lira. Bu tarz gereksiz pahali eklentiler cikarilirsa, ortaya daha “uygun” fiyatli bir arac cikabilir.

          Yine de Volvo S90 geldiginde onun daha iyi bir secim olacagina kesin gozuyle bakiyorum.

  44. Gün geçtikçe otomobillerde elektronik sistemler gelişiyor ama bu gelişme bir taraftan da bir şeyler götürüyor . Bence bunun ana sebebi otonom olayı, araçlar otonom sürüş için geliştirildikçe sürücü ile bağlar kopuyor sanki ( ruhu başta olmak üzere). Bir araca özellikle de bizim gibi bir ülkede güzel para veriyorsanız sizin her anlamda doyurmasını beklemeniz gayet normal. Mercedes deyince akla ilk gelen şey olan konfor E deyince + konfor olmuştur bu zamana kadar ama 2.0 dizele 300 binden fazla paralar ödeyip o arabada konfordan dem vuruyor isem bu işte bir garip var demektir. Burada yorum yaparken belki ömrüm boyunca bu araca sahip olamayacağım için züğürt teselli yapıyor olabilirim ama bizim burada video izleyip bir şeyler paylaşmamızın altında yatan sebep olan araba sevdası belki bu aracı sürecekler kişilerden daha fazladır. Bu yüzden bir şeyler yazmak istedim. Otopark olarak yine her zaman ki gibi güzel bir video izledik son zamanlarda form durumunuz iyice yükseldi ve bu da bizi memnu etti .Bizi böyle alıştırdınız artık devamını merakla takip ediyor olacağız bütün emeği geçenlerin eline sağlık.

  45. Doğan beyi nissan navara ilk test videosunda eleştirmiştim okuyup cevap vermişti demek ki mantıklı bulmuş öncelikle sağolsun. Videolar ilerledikçe ne kadar samimi ve içten olduğunu kanıtladı bence test EFSANE olacak nitelikte.And ın bakış açısına zaten hayranım.Ben iyi bir lastik ile konforun düzelebileceğini düşünüyorum eleştiri noktalarını detaylıca dinlediğimde lastikten olduğunu sezdim.Tahta görüntü mükemmel görünüyor cidden S sınıfı niteliğinde.Elinize sağlık ne diyelim inşallah Sinan reisi de görürüz videolarda kolay gelsin 🙂

  46. Yine harika bir video olmuş, çok teşekkürler, görünce sevindik çocuk gibi. Doğan bey’i zaten seviyoruz, espirilerine hastayız, çok bilgili ve kafa dengi birisi : )))

  47. On numara video olmuş elinize sağlık. Torunlar görürsek alırız bir mercedes 🙂

  48. M6985629 bu kodla tasarladığım e serisine bir bakın derim. Air süspansiyonlu. Ben şahsen arabanın kendisini kullanmasını istemediğimden o opsiyon hariç baya dolu bir araç. 367bin lira izolasyonlu camlar falan dahil. Ben olsam bu şekilde alırım arabayı

  49. @And Bey, gözlüğünüzün modelini öğrenebilir miyim? Markası görünüyor da, tam model ismini? Sap iç kısmında yazan kod da olur 🙂

  50. Puanlama sistemi mi değişti yoksa araçların segmentine veya fiyatına göre mi yapılıyor bu puanlama. Eğer 2. Dediğime göre yapılıyorsa bütün arabaları farklı yerde toplamak gerek. Mercedesin bide E serisinin hem konfor hem de yol tutuştan çok kötü puan alması şaşırtyor. Astra testinde iç mekanı övdünuz,malzemeler kaliteli,ekranlar gayet iyi,eşya gözü konusunda orta diyelim,donanımlar gayet üst sınıf ama aldığı 3.5 yıldız. Geçen ki Kia testine baktım iç mekan konusunda astra gayet iyi bakımda her konuda ama astradan daha yüksek iç mekan puani almış.

  51. Akustik konfor paketi ve airmatic süspansiyon istiyor. Ondan sonra tam bir mercedes olur.

  52. Güzel test,elinize sağlık.362 bin?bahsettiğiniz eksileri göz önünde bulundurursak,ilginç paralar.

  53. Yüreğinize sağlık çok güzel bi test olmuş. And gibi otomobil gurmesi olmadığımıza göre o süspansiyonun konforsuzluğunu biz fakirler hissetmeyiz bile kaymak gibi gelir bize hatta överiz şöyle iyi böle iyi diye 😀

  54. Hocam ne yaptınız ya alacaktım aracı beni şüpheye düşürdünüz:) Harika bir test olmuş emeğinize sağlık. Konfor problemi AIR BODY CONTROL havalı süspansiyon (13.000TL ) ile aşılır diye düşünüyorum ancak eklenen paketler ve donanımlar ile yıl sonu gelecek E220d 4MATIC 400.000TL barajını geçiyor
    730i M short 2.0 benzin motorlu 550.000TL civarında, aracı denedim fazla büyük salon salomanje, sizin bu araçda testinizi çok merak ettim, tespitleriniz çok doğru, test yapmasanızda aracı görmüşsünüzdür araç hakkındaki düşüncenizi paylaşırmısınız

    1. Kardesim, az bekle bi de Volvo’nun S90 ini dene. Haziranda Turkiyede olacak. Daha yeni Isvecte inceleme firsatim oldu ve begendim. Bu sinifta bir otomobil bakiyorsan S90 a da bir goz atmani oneririm.

  55. Bu aracın konforunu anlata anlata bitiremedi yurt içi ve yurt dışı testçiler, burada hem konfordan hem yol tutuştan bu kadar düşük puanlar alması şaşırttı.

  56. E200 Avangarde boş olarak 217.000TL, E180 180-190 civarı olur, bu sefer bu şanzıman ile yaparlar tüketim daha az olacaktır.
    E220d exculisive Seranit gri, peremium, panaromik, multibeam, Burmeister, sürüş yardım, keyless-go, comand, havalı süspansiyon, akutik konfor, head up eklediğinde araç geliyor 400.000TL ye, iki aracın arasında tabi dünyalar var ama bu farkı satarken pek alamıyorsun onun için donanımlardan olmazsa olmazları eklemek lazım bazı şeylerden fedakarlık etmek lazım.
    Bu araçda olmazsa olmaz donanım hangileridir?

  57. Gayet güzel bir test olmuş beğenerek izledim ancak testi yapan ve sürücü koltuğunda bulunan İsmet Bey’in koltuk altının aşırı terlemiş olması Arabanın kliması ile ilgili bir problem olduğunu düşündürüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu