Haberler

Borusan’dan müşterilerine Keyfi Kredi imkanı!




Borusan Otomotiv Premium ve TEB CETELEM işbirliği ile Keyfî Kredi uygulaması hizmete girdi

BMW, MINI, Jaguar ve Land Rover markalarına kiralama ve satın alma çözümleri sunan Borusan Otomotiv Premium; Türkiye’nin önde gelen, yenilikçi tüketici finansman şirketi TEB CETELEM’in geliştirdiği yepyeni bir ürün Keyfî Kredi ile, bireysel müşterilerine ödeme tutarlarını değiştirebilme esnekliği sağlıyor.

Borusan Otomotiv Premium Genel Müdürü Kağan Dağtekin müşterilerin taleplerini dikkate alarak oluşturulan Keyfi Kredi’nin avantajlarını şu şekilde açıkladı: “Keyfî Kredi ile müşterilerimiz taksit tutarlarını diledikleri zaman kolayca değiştirebilecekler ve bu sayede alım kararlarını daha rahat verebilecekler . Zira bu kredi kendilerine yıllar boyu sürecek bir kolaylık ve esneklik sağlamış olacak. Keyfî Kredi ile amacımız, hem markalarımız hem yetkili satıcılarımız hem de müşterilerimiz için değer yaratmak”

Keyfi Kredi Hakkında

0 kilometre ya da kullanılmış otomobil olması fark etmeksizin Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları’ndan BMW, MINI, Jaguar, Land Rover veya BMW Motosiklet almayı tercih eden bireysel müşterilerin yararlanabileceği Keyfî Kredi, müşterilerin kredi kullanımını takip eden 6’ncı aydan itibaren, diledikleri zaman aylık taksit tutarını, orijinal taksit tutarının %50’sini aşmayacak şekilde yukarı ya da aşağı yönlü değiştirebilmesini sağlıyor.

Bu sayede müşteriler ödeme tutarlarını yükseltip taksitlerini daha erken bitirebilirken, hem faiz masraflarını azaltıyor hem de otomobilleri üzerindeki ‘kredi rehin’ maddesini erkenden kaldırmış oluyorlar. Örneğin; aylık taksidi 1000TL olan bir müşteri taksitlerinin 6’ncı ayından itibaren dilediği ay ödemelerini asgari 500TL, azami 1500TL olarak yapabilecek.

Kaynak: arabam.com

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu