Haberler

İstanbul Autoshow 2017’ye talep yoğun




İstanbul Autoshow 2017, “Geleceğe Yakından Bakın” temasıyla 21 Nisan’da 16. kez ziyaretçilere kapılarını açtı. Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen organizasyona giriş ücretleri hafta içi 10, hafta sonu 20 TL olarak belirlendi. Kadınlar için hafta içi girişler ücretsiz, hafta sonu 10 TL; öğrenciler içinse hafta içi yine ücretsizken hafta sonu giriş bedeli 5 TL. Fuar, 30 Nisan saat 21:00’a dek otomobil tutkunlarını ağırlamaya devam edecek.

Autoshow’a talep yoğun

Bu sene 20 kadar markanın fuara katılmama kararı aldığını paylaşmıştık. Doğuş Grubu ve Borusan Otomotiv gibi bünyesinde birden çok marka bulunduran kuruluşların fuarda yer almaması, bu seneki fuarın küçülmesine sebep oldu. Shell, Red Bull ve Generali Sigorta’nın sponsorlukları ile düzenlenen İstanbul Autoshow’da etkinlik alanları, Autoshow Store, aksesuar ve yan sanayi firmalarının renkli standlarıyla geniş bir kitleye hitap ederek, eksik markalara rağmen Basın ve VIP günü dahil ilk üç gününde 100 bini aşkın ziyaretçiyi ağırladı.

Toplu taşımayla ulaşım da mümkün

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen organizasyonun kapıları hafta içi 12:00-21:00, haftasonuysa 11:00-21:00 saatleri arası ziyaretçilere açık. Fuara toplu taşıma kullanarak gelmek isteyenler, Söğütlüçeşme veya Zincirlikuyu’dan metrobüs hattını ya da Marmaray-TÜYAP (76K) veya Silivri-TÜYAP (300) hatlı otobüsleri kullanabiliyorlar.

Can Tangüner

"If God had meant for us to walk, why did he give us feet that fit car pedals?" - Sir Stirling Moss

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Kusura bakmayın da çoğunlukla apaçiler ve manken görmeye giden abazalar vardır. Giriş eskisi gibi para değil nasılsa. Metrobüse atladın mı fuar alanının önündesin daha ne olacak? Autoshow son iki fuardır bitti maalesef yıllardır kaçırmadan büyük bir heyecanla gidiyordum ama Tüyap'a geçtiğinden beri tadı kaçtı. Zaten yollarda gördüğümüz araçlara bakıp inceliyoruz, üst sınıf araçların çoğunun yanına bile yaklaştırmıyorlar zaten. Eskisi gibi etkinlikler, renkli tanıtımlar yok. İki sene evvelki fuarda bir daha da gitmem demiştim, zaten bu seneki fuara da çok kilit markalar katılmadı. Umarım bundan sonraki fuarlar daha kötü olmaz.

  2. Sonuna kadar katılıyorum. Ben daha yeni yeni keşfettiğimden babamda pek götürmediğinden ilk 2015'e gittim o şuankinden çok daha iyiydi. Marka sayısı çok az katılmayan çok marka var. Biletler 20-30 TL olsada her marka katılsa keşke hemde her insan gelmese.

  3. gidip gördüğüm kadarıyla hiç böyle bir manzara karşılaşmadım. marka azlığı gerçekten can sıkıcı ama ergen abaza gidecek demek de yanlış. çok çok iyi bir kitle ile karşılaştım. belki de gittiğim zaman itibariyle bu böyleydi. bilemiyorum. katılmayan markalara da kızgınım. özellikle vag.. bu ülkenin en çok ekmeğini yiyen vag grubu. en çok arabasını satan volkswagen nasıl olur da fuara dahi katılmaz… ticari araç fabrikası yapılacak dendi yapmadılar. ne bir okula teknolojik destekte bulunuldu nede bir çivi çakıldı bu ülkeye. ederi olmayan araçları pahalı pahalı sattılar. dsg ler sorunlu çıktı çoğu ülkeye 10-15 yıl iyi niyet garantisi getirildi bizde yine çıt yok. nasıl olsa bu halk alıyor. volkswagen yine 1. olacak satışlarda bmw yine en çok satılan premium sınıf araba olacak. bu böyle gider hocam. Türkiye pazarı böyle. kimse maliyeti vergileri falan düşünmesin.. zaten katılan firmalarda bariz olarak araç satmak için gelmiş. ama yine de kutluyorum. özellikle lexus ve mercedes'i

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu