Haberler

Alpine A110’un yeni fotoğraf ve videoları yayınlandı




2017 Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılan yeni Alpine A110 için güney Fransa’da düzenlenen test sürüşü etkinliğinde çekilen yeni fotoğraf ve videolar basına servis edildi.

Fotoğraflardaki otomobil, A110’un Premiere Edition isimli modeli. Cayman ve 4C’nin direkt rakibi olacak olan otomobilin bu versiyonu, siparişe açıldıktan bir kaç gün sonra tamamen satıldı. Kısa bir süre sonra otomobilin seri üretim versiyonu da satışa çıkacak.

Alpine A110 1.8-litre turbo motora sahip

1955 adetle sınırlandırılan Premiere Edition, sahip olduğu detaylarla seri üretim modelden ayrışıyor. Özel versiyon için Alpine‘ın istediği ücret 58,500 Euro.

Markanın bu modeli henüz ABD’de satışa sunmaya niyeti yok, ancak diğer pazarlardaki müşteriler ortada konumlandırılmış 1.8-litre turbo motoruyla yeni A110’u satın alabilecek. Yeni nesil Megane R.S.’te de kullanılacak motorun Alpine’daki hali 252 HP güç ve 320 Nm tork üretiyor. Otomobil sıfırdan 100’e 4.5 saniyede çıkıyor ve son sürati 250 km/s’de elektrinik olarak limitli.

Bugüne kadarki tüm Alpine modelleri gibi yeni A110 da arkadan itişli. Otomobil motorun ürettiği gücü yedi ileri çift kavramalı bir şanzımanla arka aksa iletecek. Otomobilin ayrıca, Normal, Sport ve Track diye adlandırılan üç sürüş modu bulunacak ve otomobilin tüm ayarları seçilen moda göre değişecek.

OTOPARK

Sürücünün Adresi.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu